Thursday, 19 September 2013

Migraine Relief and Mineral Coffee

Anda STRESS????

Maknanya anda kurang MAGNESIUM..

Nak tahu cara atasi STRESS?

Jom kita minum MINERAL COFFEE...

Kenapa mesti MINERAL COFFEE?? 

 PENTING !!! untuk menurunkan tekanan darah, cegah komplikasi diabetes, anti penuaan,  merendah risiko sakit jantung, mengubati asma, migrain dan diabetes.....mencegah penyumbatan salurdarah.

Tanda tanda kekurangan Magnesium ........cramps, insomnia, risau, angin, sembelit, sakit kepala, migrain, asthma, diabetes, obesiti, batu karang, darah tinggi, PMS, senggugut, masalah pencernaan, sensitif bunyi bising, reflux, keletihan yang kronik......kajian Mark Hyman,MD

Migrain ni biasanya kita dengar mmg xboleh minum coffee, tapi 
Mineral Coffee ni lain..dia ada campuran garam buluh yang bersifat alkali dan high in mineral especially
MAGNESIUM ..


Kaum cina mmg suke ambil garam buluh tu macam tu je, diorg kata garam buluh ni 
ubat segala penyakit. Ubat-ubatan Dr tu sume ada drugs, selalunye untuk tahan sakit
dan kurangkan simptom, bukan menyembuhkan punca penyakit.
So sesiapa yg pernah rasa garam buluh tu tau la cmne kan rasanye, bercinta nk telan.
So dalam coffee ni dah ada campuran garam buluh, 
sedapppp dan sihat dua2 dapat.

Sorang kawan office ni introduce coffee ni pada makcik dia yg migran teruk,
after 1 sachet trus hilang sakit kepala dan migran dia jarang2 datang,
kalau tidak sebelum ni makan pil tahan sakit tu mcm makan kacang.
Makan mcm tu je. Tak elok tu utk jangka masa yg panjang.
Byk side effect dia. 

Saya yg sebelum ni xboleh minum coffee pun da jadi penggemar Mineral Coffee sebab bila minum tak pening mcm kopi2 yg lain.
Lagi pula kopi ni NO sugar NO cholestrol and LESS caffeine.


Jom bertukar sebab tu sekejap je coffee ni abes,
sape da try mmg terpikat.





Contact me for details 

Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat@whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment