Testimonial & Real Story about Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum...

Ahad yang lalu berlangsung satu majlis ilmu tentang Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai BVSM.. BVSM ialah pelapik tilam atau lebih dikenali sebagai pelapik tilam ajaib yang disulami dengan Garam Buluh.. Testimoni-testimoni yang datang dari seluruh negeri untuk berkongsi pengalaman dan cerita selepas memaki BVSM.. Sedih dan sayu bila baca kisah testimoni..

Alhamdulillah, Bio Velocity Sleep Mate banyak membantu untuk penyakit lumpuh, sakit saraf , sakit tulang belakang, sukar tidur, migrain, dll..

Disini Jat share beberapa gambar testimonial..


Testimoni 1Testimoni ini diceritakan oleh Dr Hasbi yang salah seorang GLAMpreneurs.. Beliau hadiahkan BVSM kepada ayahnya yang mengalami semput yang kronik sehingga tidak mampu berjalan sendiri dan terpaksa menggunakan kerusi roda untuk bergerak.. 


Selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate selama 3 hari sebagai alas tidur, Haji Harun sudah boleh berdiri tanpa bantuan atau sokongan.. Sendi-sendi beliau juga semakin kuat dan boleh berjalan sejauh 20 meter tanpa bantuan kerusi roda..Bio Velocity Sleep Mate bukanlah penawar atau penyembuh segala penyakit tetapi ia dapat membantu kita.. Kita yang ikhtiar, Allah yang sembuhkannya.. Wallahualam..


Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat@whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment