Sunday, 27 October 2013

Aktiviti | Kelas Blog.

Assalamualaikum.. 

Ahad yang lalu Jat cuti, so ada masa untuk 'turunkan' ilmu kepada rakan kongsi.. Kelas ni dikenali sebagai Kelas Blog.. If kat luar, uols nak belajar kelas blog pon dah beratus.. Itu pon hanya beberapa jam.. But in this business, everything will be guided.. Yang tak reti, boleh jadi mahir..

Before Jat gerak ke Kulim, settlekan apa yang perlu..Pos kan barang-barang customer.. Demand Mineral Coffee,  Marrine Essence Beauty Bar, Body Wash Marrine Essence, Hair Syampoo Marrine Essence sangat la tinggi.. Boleh dikatakan hampir setiap hari order masuk.. Sampaikan orang yang kerja kat pejabat pos dah kenal.. Sana ada keje kosong bang? hehe


Kak Siti dan Nadia adalah pelajar baru yang mengenali dunia blogging.. Jat memang dah pernah ada blog before join bisnes ni.. Tapi blog Jat masa tu merapu je.. Tiada manfaat apa-apa pon. Cuma sekadar isi kosong je.. Bila berada di bawah naungan GLAM ni baru tahu rupanya dari blog je dah boleh generate more income.. Best!!


Fokus itu penting untuk menimba ilmu.. Masing-masing bertungkus lumus untuk jadikan top ranking utara kat Google.. Mampukah? Hahaha...


Introducing our protege from Kulim, Siti Norizam Ishak & Siti Nadiah Ahmad.. Nadia ni nampak je pemalu tapi berjiwa besar.. Dia bekerja sendiri dengan keluarga.. Kiranya family business di Kulim tapi still ambil peluang bisnes dengan GLAM.. 


Kalau uols berminat nak tahu macamana kami generate income melalui social media marketing, contact me for today.. Sama-sama lah kita berubah kehidupan ke arah yang lebih baik.. 


Love,
Norhafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp/wechat)
nhafizahmahazir.com


No comments:

Post a Comment