Saturday, 26 October 2013

Happy Birthday to Cik Jat

Assalamualaikum..

Terasa jari kecil di panggil untuk menaip entry kedua sempena my birthday.. Betapa bermaknanya hari jadi pada tahun ni.. Dua kali celebrate dengan penuh kejutan dan superb! Thanks semua.. Itu pon Jat terpaksa menolak jemputan my mentor malam tu.. Nak celebrate makan kek sama-sama.. sobsobsob.. Apakan daya, tak sempat nak attend semua.. Rasa macam artis tak?haha!


Actually tak tahu pon yang Jat boleh dapat kek lagi.. Asalnya nak keluar makan je.. Sembang punya sembang, gelak punya gelak... Tetiba dia cakap, tengok belakang jap.. Ada barang untuk awak la.. Hati berbunga jugak la sebab apa benda la kan.. Wanita mana tak suka kalau dapat ole-ole ke, hadiah ke kan.. haha! Sekali tengok ada kek.. Haish... biar betik dia ni.. Wahaaa... Dah gelak-gelak keriangan seperti kanak-kanak yang baru dapat mainan je.. haha! Tak terucap tau.. 



Dah la kek lawa, warna-warni bagai.. Cantik pulak tu.. Actually memang dah lama teringin nak makan rainbow cake ni tapi tak pernah cakap pon.. Tapi in my birthday, dapat pulak... Memang wa sayang lu la! hehe.. Pandai pulak dok buat surprise-surprise kan.. Macam tak percaya... ;)

Rasa sayang nak makan kek cantik-cantik ni.. Kek ni last minit punya request.. Nasib baik la kawan dia nak buat kan.. Kawan punya pasal..hehe! Uols boleh tempah kek cantik dan sedap ni kat Kulimcupcake.. ;)


Rasa macam mimpi tapi realiti.. Celebrate tepi pantai.. Tengok laut, sambil makan kek.. Orang lalu-lalang tengok je..haha! 


And the best thing, surprise present.. Haish la.. Bersyukur sangat.. Actually Jat bukan pandai sangat nak memilih handbag ni.. Asal nampak yang berkenan di mata, beli je.. Tapi mujurlah ada orang yang boleh bagi pandangan semua kan.. Terasa malu pulak kan.. Nama je wanita.. haha! Tengok tu, lawa kan.. Jat pon berkenan terus.. Dalam hati cakap, eh, dia ni pulak yang pandai pilih dari aku... :)


Taraaa... Sesuai ke tak? Handbag ni ada 2 function.. Satu boleh bawa guna tali pendek.. Sesuai untuk event, seminar, kenduri, raya.. Yang kedua, boleh guna tali panjang.. Santai gituww...

Apa pon, Jat terharu sangat sebab masih ada yang menyayangi diri ini... :)

Love,
Nor Hafizah Mahazir

No comments:

Post a Comment