Friday, 25 October 2013

Happy Birthday Sweet-25

Assalamualaikum..

25 Oktober 1988 - 25 Oktober 2013, pukul 10.25malam genap cukup 25 tahun aku dibesarkan.. Umur je besar ye, tuan badan tak besar-besar..hehe! Alhamdulillah, harijadi tahun ni jatuh pada hari Jumaat yang penuh kesyukuran & barakah... Penghulu segala hari.. 

Malam 24hb dah dapat mesej & calling from my friend.. Tidur malam pon dah senyum-senyum.. Masih ingat lagi kalian padaku.. achewahhh! Pagi sebelum datang kerja, dpt pelukan & ciuman dari mak.. Mak cakap "Selamat Hari Lahir, dah besar anak mak.." Ok sayu sangat.. Love u mak!


Sampai ofis, atas meja ada hadiah.. Surprise for me! Hadiah ni rakan sekerja yang bagi.. Tidak kira usia & bangsa.. Thanks you Atie.. Jasamu ku kenang.. :)

Tak kurang juga, Jat dapat ucapan dari Facebook & Instagram.. Hampir 200 ucapan! Woweeee... Awesomazing uols.. Jat hargai sangat-sangat.. Ni antara beberapa ucapan.. Nak share semua tak muat.. :P












Terharu dengan semua ucapan :') 

Lepas kerja, besties friend celebrate surprise party! Seriously memang menjadi kan u punya surprise.. Tahun lepas celebrate dekat Monrods, Kulim.. This year dekat Kg Pelet, Penanti.. Jat memang tahu dia ajak keluar makan.. Tapi takde la sampai surprise macamni kan.. First time celebrate dekat dengan swimming pool.. Romantik gituww :)


Setia menunggu apa yang bakal terjadi.. hoho!


Nice view right? Terasa romantik & tenang je ;)


Menu pilihan Nasi Beriani Ayam + Jus Tembikai..


Thanks Inas sebab buat kad yang comel ituww & gift cheese tart yg sedap!


Happy Birthday to me! 


Chocolate Cake! Masa ni tengah layan makan-makan, sembang-sembang.. Pastu dengar alunan lagu nyanyi "Happy Birthday".. Then, datang la waiter bawa kek.. Wahhh.... Seriously rasa nak nangis, terharu, sebak.. Tak tahu nak cakap macamana... 




Mastermind! 


U make me happy day by day.. Thanks friend!




"The rain may be falling hard outside,
But your smile makes it all alright.
I'm so glad that you're my friend.
I know our friendship will never end."
 

Ini cerita pertama.. Continue for next chapter.. ;) Apa pon Jat bersyukur sangat sebab Allah kurniakan sahabat yang baik.. Jat kenal Inas & Amer lebih kurang 3 tahun je.. Mereka lah kawan Jat kenal masa duduk di Kulim.. Tapi keakraban tapi tak mengira tahun.. Hanya Allah yang membalas jasa baik kalian.. 

Love,
Jat
25/10/2013

No comments:

Post a Comment