Thursday, 19 December 2013

Happy me..!!


Makin buat makin pandai, makin buat makin suka!!
Alhamdulillah Ya Allah kerana Engkau telah memberiku kekuatan & kesabaran untuk tempuhinya..

Jujur Jat cakap, before ni tak pernah terfikir langsung yang Jat akan ceburi dalam bidang perniagaan.. Even mak Jat seorang yang berbisnes jugak, tapi tak semestinya anak-anak akan warisi kan? Sama jugak la, if you're parents doktor ke cikgu ke ahli falsafah ke, tak semestinya anak-anak ikuti bidang sama kan? Tapi memang ada jugak... 

Apa yang Jat nak share ialah, Jat happy dengan apa yang Jat buat sekarang.. Memang ada segelintir orang yang tak suka, malah ada yang cakap-cakap di belakang, tapi Jat tak marah pon.. Malah berterima kasaih sebab dorang lah sebenarnya memberi kan kekuatan lagi pada Jat untuk teruskan untuk berjaya... Terima kasih kalian :) Saya tak rugi apa-apa pon.. Malah dapat tambah pahala.. Hanya Allah membalasnya ye..hihi..


Love,
Nor Hafizah Mahazir
;)

No comments:

Post a Comment