Jana Pendapatan - Borong Mineral Coffee dengan harga yang murah!


Mineral Coffee 
Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Ramuan Utama : kopi Robusta, garam buluh

Keberkesanan : 
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi,   
  kalsium  dan kalium
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
Melegakan tekanan

Mineral coffee sesuai untuk :
Pesakit darah tinggi- membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

Pesakit insomnia- kebiasaannya pesakit insomnia mempunyai masalah dimana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

Pesakit migrain- pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.

Pesakit kencing manis- Garam Buluh  tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi.  Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

Cara pengambilan : Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata. 


Mineral Coffee

Jat menjemput sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan dengan membeli Mineral Coffee secara borong dengan harga yang cukup murah!

Tarikh luput Mineral Coffee : 2 tahun dari tarikh yang tertera di kotak
(tarikh pengilangan)


*********************************************************************

* Jana Pendapatan dengan 
Mineral Coffee *


Franchise - Untung Runcit + Bonus bulanan

1.  Pendaftaran Ahli : RM50 sekali sahaja
2. Bekerja mengikut masa sendiri secara berkumpulan
3. Modal yang fleksibel
4. Cara kerja Secara Online - Facebook / Instagram / Blogspot

Menikmati untung runcit + bonus (sehingga 4 angka) daripada bisnes borong Mineral Coffee dan percutian percuma ke luar negara - Shanghai 2014 menggunakan produk Mineral Coffee.


Boleh search hashtag (instagram ) :

#glampreneurs
#thediamondcircle
#glamtdc
#norhafizahmahazirdotcom
#fizamahazirprotege
#mineralcoffee


Contact Jat now!!

 FREE TRIP TO SHANGHAI 2014 !

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com

No comments:

Post a Comment