Wednesday, 2 April 2014

Free Trip to SHANGHAI 2014!


Sepanjang Jat berbisnes online, Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat diberi peluang untuk  qualified FREE TRIP ke oversea dengan rakan-rakan yang lain. Flight, hotel, makan, tiket semua di sponsor dan kami di berikan layanan VVIP class :)



Buat pengetahuan, untuk trip melancong, syarikat  memang cover segala-galanya ; percuma from top-to-toe dan kita tak perlu bayar sesen pun untuk apa-apa. 

Hanya prepare passport dan duit shopping !

Bagi yang berimpian nak lihat negara orang, jalan-jalan cuci mata,
tengok culture, budaya, pemandangan indah dan sebagainya,
pergi ramai-ramai dengan geng sekepala secara PERCUMA,
I would say ..

this trip is FOR YOU :)
***

So, untuk pakej baru..tahun ini...bermula 1 Jan 2014... syarikat officially announce lagi trip melancong ke luar negara, dan kali ini ...kita semua akan ke Shanghai !!!
yahooooo....




Subhanallah, cantiknya permandangan.. Rasa melonjak-lonjak hati nak kesana..

Dari segi makanan pulak, khabarnya tak susah nak cari restoran halal disana. 
Sebab ramai peniaga muslim yang buka restoran disana.

Biasanya, kami tiada masalah dengan makan sebab macam trip Gold Coast baru ni, kitorang memang jalan-jalan cari kebab, minuman & jajan-jajan yang halal di sana.. Memandangkan ada di antara team kami yang pernah belajar di oversea dulu, so dorang ni yang akan bagitahu yang mana boleh makan & tak ;)
Share-share dan makan beramai-ramai.. Best sangat !!


So, pakej to Shanghai masih ON.. 

jom kita sama-sama qualify untuk free trip ni sambil earn extra income 4 angka
dari bisnes online dengan Glampreneur !

Bagaimana? 

Lets Meet Up !

 FREE TRIP TO SHANGHAI 2014 !

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com

No comments:

Post a Comment