Friday, 18 July 2014

Harga Runtuh Premium Beautiful!!!

Ya Allah, bulan yang mulia ni dan sempena Hari Raya Aidilfitri menjelang tak lama lagi, Jat berbesar hati nak beri promosi harga runtuh Premium Beautiful.. Sayang sangat kalau terlepas cause after ni mayb dah tak dapat harga macamni.. Seram je dengar.. Kalau before ni ramai yang tanya dah takde promo ke? So inilah masanya.. Uols bayangkanlah dapat harga runtuh pastu dapat gift pulak.. Pastu harga runtuh pulak mencecah hampir RM400++ tuu....




Uols boleh dapat harga special ni bermula dari 20 Julai 2014 - 31 August 2014.

Bukan tu je, uols boleh dapat FREEGIFT 


FREE SEBOTOL NATURAL PB WASH
untuk mencuci Premium Beautiful


FREE SAMPLE MINERAL COFFEE 
di mana ia membantu untuk
- sembelit
- mengurangkan kolestrol dalam badan
- memberikan kecergasan pada badan walaupun ketika berpuasa
- menstabilkan tekanana darah
- tinggi kalsium & magnesium (utk jantung)
- membantu diet juga

Last but not least


Wowww freegift from AUSTRALIA!!


No comments:

Post a Comment