Thursday, 11 September 2014

Bio Seleza - The new revolution of Sanitary Pad!

Happy Thursday uols!


Harini Jat sangat-sangat excited nak share pasal Bio Seleza yang tengah terlajak laris di pasaran. Hampir setiap hari ada je order masuk.. Actually masa tengok demo ni tak rasa excited langsung.. Sebab tak apa yang menarik.. Pad? Tuala wanita? Sama je dengan jenama lain.. 

Tapi bila tengok real demo & tahu lebih details kelebihan produk Bio Seleza ni, terus terfikir nak share dengan semua rakan yang baca blog ni.. Pad ni sama je dengan Premium Beautiful tapi versi lebih murah.. 

Sebelum Jat share lebih details, jom tengok demo Bio Seleza ni dari CDM Maisarah.. 




Ok dah tengok video kan? Selama ni Jat pandang remeh je tentang pad/tuala wanita.. Sebab selalu fikir macamani, "ala, letakkat bawah je pon.. pastu nanti dah tukar buang jugak.." Mentality Jat memang suka fikir macamtu.. Korang pon mesti sama jugak kan.. Firstly because of mahal! Tapi tak pernah tengok dari side kesihatan or kesan jangka panjang.

Bila kita tengok balik pad yang ada di pasaran semua di buat dari bahan kitar semula. Dalam bahan kitar semula tu macam-macam ada.. Dari situ la kita akan terdedah pada penyakit dan kanser pangkal rahim.. Seram pula rasa.. Maybe kita tak rasa sekarang sebab tak terkena lagi, tapi prevention is better then cure! Kena jaga-jaga lah dari sekarang. Sebab yang menanggung sakit pon diri kita sendiri..

Jat sendiri pon dah guna kan Bio Seleza ni.. Memang berbeza dengan jenama lain.. Kegunaan harian memang gunakan pantyliner sebab perempuan hampir 90% alami keputihan.. Alhamdulillah, customer-customer dan rakan kongsi yang dah gunakan Bio Seleza pon beri feedback yang sangat-sangat positive.. Antaranya :-

1. Nipis dan tak merimaskan 
2. Menjimatkan - Just pakai 3 pad je dalam tempoh period & selebihnya guna pantyliner. Sebab darah haid keluar banyak masa buang air kecil atau air besar. So, pad/tuala wanita tu tak penuh, tak perlu nak tukar 2-3 pad sehari. And kalau uols tengok video demo tu, darah memang menyerap terus & permukaan pad akan kering so sangat-sangat selesa.
3. Badan rasa lebih bertenaga - Bio Seleza menggabungkan 4 teknologi iaitu Bio Velocity, Nano Perak, Ion Negatif & Far infrared.

Bio Seleza terdiri daripada 4 jenis iaitu Pantiliner, Day Safe, Night Safe & Extra Night Long.. If uols interested nak mencuba / nak jadi agent di tempat kerja anda, boleh contact Jat ye.. Uols boleh beli in 1 box mixed or by packet.. 


Love,


Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com

No comments:

Post a Comment