Wednesday, 10 September 2014

Anugerah SM/SSM 2014

Bertempat di PGRM hari sabtu yang lepas, berlangsungnya Majlis Anugerah SM /SSM . Tak sabar rasanye nak meraikan business partner Jat pada hari tu. Ada beberapa business partner Jat tak dapat hadirkan diri atas sebab2 yg tak dapat dielakkan. 

Congrats to Hana Radzi dan Abang Zahir (husband SSM Siti Norizam). Inilah kejayaan bersama , hasil kite buat teamwork. Setiap kejayaan kite diraikan oleh company and business mentor. I hope uols keep it up, jangan putus asa , insyaAllah more to come.

Teringat dulu mula2 buat business pun Jat bermula dgn sorang2 jugak.. ambik award mula2 pun sorang-sorang jugak. Then dah dapat ilmu , ada mentor, disertakan dgn sistem dan tindakan slowly Jat form team Jat sendiri . Alhamdulillah , buat business dgn ade nye Teamwork ni lagi senang daripada buat sorang2. 

Jom layan gamba2 minggu lepas :)



Fresh flower :)



Sambil menunggu team member yang lain, let we take a selfie.. Acara wajib! mihmihmih..



Me & Kak ida datang raikan rakan kongsi, Hana & Kak Jannah yang baru first timer datang.. Excited bukan? :)



Congrats Hana! Seorang nurse & we unknown from facebook.



Congrats Abg Zahir! Suami kepada Kak Siti Norizam.. Lelaki pon boleh buat bisnes GLAM.



Time ni sambut anak turun dari stage. 



We are GLAMchampion!

Doakan kami sentiasa bersama-sama sampai bila2..
Bak kata cDM Hanis, hanya yang mantap mampu bertahan :)
Best buat business ni, susah senang bersama-sama..InsyaAllah..


Alhamdulillah Jat dapat business partner yang sangat komited dan sentiasa berusaha ke arah yang lebih baik.. Cepat atau lambat bukanlah ukuran.. Hope lepas ni Jat nak lahirkan lebih ramai lagi leaders dalam team Jat sendiri.. 

Sesiapa nak buat partime pon boleh sebab kitorang pon start sebagai partimer.. Kita jumpa dulu, dengar dulu, then you decide.. 


Love,

Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com

No comments:

Post a Comment