Thursday, 2 October 2014

Cara-cara Untuk Mengukur Saiz Badan Kita


Premium Beautiful ni dibuat khas untuk semua orang.
Setiap orang mempunyai size badan yang berlainan

So dalam entry ni Jat nak ajar macam mana nak ukur size badan korang. Ramai yang tak tahu sebenarnya.. InsyaAllah, entry yang Jat share ni dapatlah kita guna bersama.

Kita ader 4 measurements. 
Measurement mesti dalam CM.



1. Measure your bust (dada / puncak).

2. Measure your underbust (bawah dada)

3. Measure your waist (pinggang)

 4. Last sekali measure your punggung.

Simple je.
Yang mana duduk luar KL ni, 
korang bagi measurement badan korang kat Jat and Jat akan dapatkan PB anda.
Nanti Jat akan bagi size corset yang sesuai dan selesa untuk tubuh badan korang.
Kalau korang rasa tak confident korang ukur dengan betol ke tak,
 no worries, Jat and business partner boleh datang tolong ukur kan.

So cepat2 la dapatkan set Premium Beautiful korang.
Harga berpatutan. very affordable.

I so accept cash , Credit card installment and Easy RHB monthly installement.


Hurry up get a special price from me. 
You will be surprised!!! :)
012-4219244
nhafizahmahazir@gmail.com





No comments:

Post a Comment