Sunday, 9 November 2014

Premium Beautiful is your Investment too


Kenapa perlu pakai PREMIUM BEAUTIFUL??

 Semua orang nak nampak cantik.YES!!
TAPI..
ramai yg lupa, sebenarnya kecantikan tu dtg dari dalaman.
dgn teknologi FIR, PREMIUM BEAUTIFUL
boleh meningkatkan kesihatan anda dengan 
PREVENTING AND HEALING!


Sesetangah orang tak sanggup nak keluarkan duit untuk satu set PB.

KENAPA YE???

  Ini lah beberapa sebab nya, meh Jat terangkan 

WHY YOU still NEED IT

1) "Mahal sangat lah" - mcm Jat cakap, prevention is better than cure. Kalau PB ni bleh prevent kanser, you dpt save RM100K++ of medical bill for CANCER treatment which includes surgery + chemotherapy + radiotherapy + fisiotherapy! (THINK AGAIN!) 

2)"Tak mampu" - selain cash, Jat terima bayaran secara installment. Kalau nak beli handphone ke, handbag ke, ada plak duit nyer. Apa lah salah nyer kita spend sket utk kesihatan kita plak.
Actually, bila dah ada PB anda dpt save bajet, sbb anda tak perlu lagi beli normal bra

3)"husband tak bagi" - Dear, PB ni untuk diri u, kesihatan u sendiri. It can help you to improve your marriage life and intimacy too.

4)"tunggu budget" - you can actually plan for the budget and you are the one who can set the priority! nak baju cantik+handbag cantik+kereta cantik first, or ur health?? bila dah sakit dulu yg datang..ape guna harta2 yg lain. so protect yourself first!

5)"Saya blum kawen / blum ada anak" - jgn la tunggu badan dah naik baru nak cari solution.Wanita kurus pun patut pakai PB utk shape kan body (from a flat chest+butt to a curvacious body!) Kan lebih seronok kalau dpt perfect body shape sebelum kawin / pregnant.Tentu bakal hubby lebih suka :) After all, GUYS really adore a curvacious BODY! ;) PB can also improve your fertility, if you are planning to have a baby soon!

6)"Saya nak diet / excersize jer" - Pakai PB dpt burn more kalori sbb kadar metabolisme kita meningkat. Pengguna PB memiliki bentuk badan yg lebih menawan tanpa perlu bersusah payah excersize & diet. Asalkan konsisten, pakai PB 8 jam sehari & minum 8 gelas air sehari, that's it

7)" i'm ok with my body now..husband pon tak kisah" - Yelah, mmg la husband u ckp tak kisah, tapi lelaki mana yg taknak isteri cantik? Tentu nya dorang nak jaga hati u. But once u dah ada body shape, .then you will notice that he will be moreee into YOU and mcm2 pujian la ;)

8)"malas laa..rimas nak pakai" - penyakit M.A.L.A.S nih plg susah nak ubati. kalau semua pon dah malas..there's nothing you can achieve in life. NAK seribu daya, TAKNAK seribu dalih!




I am just trying to help here 
and it is all up to you to decide! 
 Just read it with your open heart and mind..
and think again! ;)






No comments:

Post a Comment