Wednesday, 12 November 2014

Tuala Wanita Dari Bahan Terbuang ( RECYCLE PAPER?? )

Dear readers,


Ermmm pernah x terfikir, kalau kulit muka cantik, putih gebu jer, tapi tiba2 ‘mahkota wanita’ di bawah tu hitam berkarah…. Aduhaiiiii sedih para suami kita sebab ‘tertipu’ dgn luaran… Memang kita x sengaja sebenarnye telah mengakibatkan mahkota kita ‘teraniaya’ sebegitu rupa. Pad & pantiliner yg kita pakai hari2 selama ni rupa2 nya diperbuat daripada kertas terbuang!


Apa maksud kertas terbuang (recycled paper) ni? Bayangkan anda punye surat khabar lama yg berlonggok2 tu, ada org buat balut ikan, sayur, balut bab*, kotak2 dsb. Utk mencerahkan paper ni mereka lunturkan/bleach, ala2 klorox bagi putih… Lepastu, bayangkan kita pakai pulak kat MAHKOTA kesayangan kita…. Errrrrrr



Sebab tu lah wanita selalu rasa gatal2 kalau pakai pad tu lama sikit. Sebab dah laaa pad sedia ada tu penuh bacteria… Pastu darah haid kita pun ada mcm2 ‘ramuan’ juga kan… Bacteria akan lebih cepat membiak! Tu yang rasa gatal & kalau dipakai dalam jangkamasa panjang, hari2 pulak tu, dengan ‘keputihan’, ‘kekuningan’ mahupun ‘kehijauan’ lagi, bayangkan lah betapa tersiksanya MAHKOTA kita….

KEPUTIHAN


Cuba check seluar dalam anda, anak2 anda… Ada x kesan kuning2, atau hijau2? Kalau ada, makna nya tahap masalah keputihan tu dah agak serius. Kalau dibiarkan juga, takut mengakibatkan masalah lain seperti kanser pangkal rahim, cyst, fibroid dsb.


—————————————————————————-
TUALA WANITA DENGAN TENAGA BIOVELOCITY
—————————————————————————-
Good news! Our company telah memasarkan produk baru, BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga.


Ingat yea cik puan semua, suami kita x cium handbag berjenama kita, pakaian mahal kita, mahupun barang kemas kita… Tapi…….(dot dot dot)… Jadi jagalah MAHKOTA anda dgn sebaik2nya & jgn berkira utk kesihatan. Banyak mana pun duit kita, kita x boleh beli spare part ovari, breast mahupun aset yg lain2 di badan kita. Tapi suami sentiasa ada 3 quota untuk menambah ‘aset’ mereka… Sayangilah diri kita sebelum kita expect suami kita menyayangi kita… In shaa Allah Jat & team akan cuba bantu selesai kan masalah anda. Jgn malu2 nak share. Kami dah biasa bantu wanita2 dapatkan bentuk badan yg menarik, bantu selesaikan masalah keputihan, haid x stabil, sukar hamil, selalu lesu, x bertenaga & x ada libido (nafsu) bila bersama suami sebab stress & letih… Book your personal session with us, tahulah kami nak bantu anda mcm mana (“,)



Contact me for details.




No comments:

Post a Comment