Thursday, 8 January 2015

16 Latest Testimonies Premium Beautiful & Geng Diet TDC

Well done!!

Congratulations for all of TDC Geng Diet, misi telah pon berjaya.. Happy kan? Program ni actually dah start lebih kurang 2 bulan yang lalu, mid Nov 2014.

Mereka just amalkan 6 tips mudah untuk kurus. Berkesan & mudah sangat. Tak payah diet extreme sangat since all of us memang suka makan. Lagipon if we go for extreme diet or workout, end up bertahan sekejap saja.

6 tips mudah untuk kurus uols boleh klik sini -----> 6 tips kurus dengan cepat


Btw, bila lebih kurus (means BMI cun) badan lebih cergas & sihat. Muka nampak lebih awet muda. For those need our coaching or guide, just text me, 012-4219244 or any team members.

Good news, we all ada group di Facebook & Whatsapp untuk share menu, kiraan kalori, senaman & semua la untuk turunkan berat badan.. Seronok sangat sebab masing-masing share idea ;)

Good Luck!

1. Me, Age 26. Single :)



2. Ain Zulkarnaind, Single. Age 26



 3. Siti Norizam, Age 43. Mother of 4



4. Marjiana Sani, Age 37. Mother of 3. Still breastfeeding. 




5. Shaliza Aziz, mother of 1 and Faeza, mother of 3



6. Azura Wahab, mother of 2. Age 32 and fully breastfeeding.



7. Shikin Salleh, 33 years old. Mother of 2 & fully breastfeeding



8. Norain, 32 years old. Mother of 2. 


9. Nadheerah Jahan, 22 years old



10. Siti Kamariah, 32 years old. Mother of 1



11. Lea Mustafa, 32 years old



12. Nur Liyana, 32 years old



13. Faeza Zainuddin, mother of 4 ( 3- cesarean) 35 years old. Still fully breastfeeding



14. Asma Shahida, 28 years old



15. Emilita Nazlina, 37 years old. Mother of 3



16. Wani Ameen, 27 years old.



Haa, macamana? banyak beza kan? Sebelum weols share tips dengan uols, weols semua dah pon mulakan untuk diri sendiri.. Lepas pada tu barulah wujud #gengdietTDC .. 

Do contact me kalau uols rasa-rasa nak join our geng.. 





No comments:

Post a Comment