Sunday, 22 March 2015

Bangkok for FREE??



Travel again?????????
YESSSSSSSS!!!


Kali ini kita nak pergi BANGKOK!!!


Semua orang boleh pergi..takde yang terkecuali.. Company telah menyediakan 1000 tiket secara PERCUMA untuk sesiapa sahaja yang layak..


Mungkin ANDA....ataupun ANDA!!


Apa yang menarik ada kat Bangkok eh?

Am just thinking of shopping.. mihmihmih :)




Kalau company trip 4 hari, 2 hari sahaja adalah masa untuk shopping sakan. Chatuchak market nih confirm pergi. Tengok gambar saja dah rambang mata ni haaa.. Thai silk confirm kena beli!! Untuk mak semestinya :)



Floating market.. Bukan ada kat Malaysia floating market camnih.. So kena experience sendiri nak membeli belah kat sampan atas air nih..



Thailand is FOOD MADNESS for me.. Suka sangat makanan Thai terutama Tomyam & Kerabu Mangga.. Hikss.. One of their local signature is coconut ice-cream.. Sambil taip sambil telan air liur.. Boleh gituw? Banyak makanan nih yang nak makan kat sana.. Tomyam Kung, pulut mangga!! 


Selain makanan, kat sana terkenal dengan massage kan.. Bayangkan kalau pergi sorang dua tak lah seronok mana kan.. Dah tu kena charge sendiri, tapi kalau pergi travel ramai-ramai, seronok tau.. Makan pon ada geng, shopping pon ada geng, massage pon ada geng, everything la.. 


Ok serius tak sabarr!

Uols taknak ikut ke??


NAKKK???
Cepat contact jat ye..
we will rawk Bangkok together..





No comments:

Post a Comment