Sunday, 31 May 2015

Set Bajet Kurus - Cara Makan

Assalamualaikum.

Hye!

Dah order Set Kurus Bajet, tapi tak tahu macamana nak consume dengan cara yang betul? Let's me teach you how to consume our hot product, SBK..

SBK @ Set Bajet Kurus ni terdiri daripada Mineral Coffee, Garlic Tablet & BV Alfalfa.

Cara makan yang sangat mudah sebab boleh adapt dalam food harian kita je. 



Here it is :-

Morning breakfast

 - 1 sachet Mineral Coffee
- 2 biji Garlic Tablet


Tea time

 - 1 sachet Mineral Coffee



Sebelum tidur

- 2 biji Garlic Tablet
- BV Alfalfa 

** Untuk BV Alfalfa boleh bancuh siap-siap 2 sudu besar teh untuk 500ml per bottle. Take 2 bottle per day, whole day. 

Mudah kan? Mineral Coffee rasa sedap, garlic tablet tu kecik je, tak susah untuk makan. Dan mudah untuk bawa ke mana saja even balik kampung atau travel sekalipon. BV Alfalfa pulak tak dak rasa pelik even uols tengok dia berwarna hijau. 

If consistently hari-hari buat macamni, InsyaAllah berat badan akan turun. Sebab automatically perut rasa kenyang dan makan pon dalam kuantitiyang sedikit :) 

Good Luck!


JAT :)


No comments:

Post a Comment