Monday, 17 August 2015

Pakej promosi Bio Seleza 2015!

Assalamualaikum. 

Saya tahu kat sini ramai yang dah pon beralih dari memakai tuala wanita biasa kepada pad sanitari berkualiti BIO SELEZA kan? Alhamdulillah, terbaik! Anda memang bertul-betul sayangkan rahim anda.

Kalau ada di antara sahabat handai atau saudara mara anda yang masih belum bertukar kepada non-recycle pads, sarankan kepada mereka dengan segera. YOU MIGHT SAVE A LIFE!

Ok, kat sini jat nak inform kat anda semua tentang promosi terkini tuala wanita BIO SELEZA ye :-

Cuma beli 6 kotak Bio Seleza Series ( boleh pilih nak yang jenis mana ) dan dapat 1 kotak lagi (mixed set) secara PERCUMA!

Bukan tu je, dapat lagi satu hadiah PERCUMA dari kami iaitu Cozuma Festivo Eyes & Cheeks Palette. Haa best kan? Anda boleh jimat sehingga RM191!!


Pakej ini juga amat sesuai bagi sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan online atau nak buat bisnes secara part-time. Kalau tak berminat berniaga pon takpe, beli dulu untuk dapatkan penjimatan. Senang beli banyak-banyak, sekali harung je. Lagipon setiap bulan memang kita guna kan? Nanti kalau tiba-tiba emergency nak pakai, tak perlu tercari-cari. 

Ok, apa tunggu lagi? Kalau nak order atau ada sebarang pertanyaan tentang promo ni, boleh terus whatsapp ke +60124219244 ye.




No comments:

Post a Comment