Thursday, 20 August 2015

Osaka, Japan!

O S A K A !
Here I come..!!

Trip ke Osaka baru sahaja bermula, fresh from oven la senang cerita. hehe! 2 minggu lepas, masa attend majlis ilmu di Stokis B31, CDM Naa ada share apa yang bestnya Osaka ni.. Aduh duh duh, belom lagi sampai, tapi dah rasa macam ada kat sana dah. Jadi, apa yang best sangat kat Osaka nih? I like to do survey first. Kebanyakkan blogger-blogger yang pernah jejak kaki ke sana, semuanya cakap tesangat BESSSSTTTT.... ! Negara yang aman damai, segar-bugar sepanjang jalan without satu sampah pon terselit atas jalan. And the best part lagi, ada Universal Studio, tengok da real bunga Sakura & Pulm flower yang kembang mewangi atas pokok dan jatuh berguguran atas lantai jalan.. Ya Allah, meroyannnn nya mak jemah nak ke sana. 


Dengar-dengar trip bakal fly bulan 2 or 3, masa tu kemungkinan musim salji bakal berakhir dan bakal berjumpa dgn bunga Sakuraaaa.. Yeayyy! Meroyan la mak jemah kalau kena tinggal kan.. phewww~

So apa lagi yang best kat sana? Jom kita intai sama-sama


OSAKA CASTLE












UMEDA SKY BUILDING





DOTONBORI STREET






FERRIS WHEEL



OSAKA AQUARIUM





UNIVERSAL STUDIO OSAKA












Haaa, amacam uols? teruja tak tengok.. hehe! Iols yg tengah update blog ni pon dah teruja-ruja.. Dah rasa memang ada kat sana dah. Trip melancong dgn Sahajidah Hai-o memang seronok sangat. Memang have fun! So, jangan tengok gambar saja ye. Jom kita sendiri yang menjejaki kaki ke sana bersama The Diamond Circle team! Tak sampai lagi tapi keterujaan dah membuak-buak.. Seriously, sangat tak sabar nak berjimba-jimba with my team.. So anyone else yang suka melancong, lets come and join us TODAY!! I will show you how to get this FREE ticket to O S A K A . . ! :)



Fiza Mahazir
+60124219244


No comments:

Post a Comment