Wednesday, 16 September 2015

SM SSM Award 2015

Hye all.

Assalamualaikum.

Last saturday we have such a great event to celebrate my business partners to reaching another level in business, Sales Manager & Senior Sales Manager. 

Event yang sangat meriah dan pertama kalinya majlis di raikan lebih 1000 orang usahawan di seluruh Malaysia. Fuhhh, sebelum ni majlis bersurai sekitar 4-5 petang tapi kalini di luar jangkaan sebab bersurai 8-9 malam jugak la. 

So dari sini, memang nampak bisnes ni semakin maju. Ramai yang kata takut nak mulakan bisnes sebab nanti takde sapa nak beli produk @ join our bisnes. But for me, percaya pada setiap rezeki yang Allah berikan. Setiap usaha pasti ada hasilnya :)

Alhamdulillah, dapat bersama-sama partners untuk raikan mereka naik pentas :) Tahniah uosl!!


Kemeriahan para usahawan register nama untuk naik pentas. 


Ohaiyooo! Ambil mood Osaka dulu kat Malaysia. 

Leaders yang raikan anak-anak bisnes naik pentas. Congrats Kak Mai (central) & Kak Siti (Utara). Berjaya membawa anak-anak bisnes ambil anugerah.


Team DSM Marjiana Sani 




Di apit kekakak cantiks.. Even dah 3 series tapi awet muda kan? 




With Sales Manager, Emmy Zuraihan. Single mom, still working tapi ambil peluang sama-sama ceburi bidang bisnes. Tahniah Kak Emmy sales RM20,000!


My Senior Sales Manager, Siti Nadiah Ahmad. Biarpun dah ada family bisnes (mostly nad yg jaga & pantau bisnes family) tapi ambil peluang juga buat bisnes dgn SHOM. Kecil-kecil cili padi tapi cepat belajar dan sentiasa nak belajar ilmu baru. Mudah faham & sentiasa bulat hati bersama leaders. My next diamond :)



My Senior Sales Manager, Azura Wahab. Dulu Kak Zura 










So next awrd is Diamond Sales Manager. Jom kita tapau DSM, DDM & CAR Fund award.. Yeah!!!


xoxo,
Fiza Mahazir

No comments:

Post a Comment