Wednesday, 4 November 2015

Testimoni TDC : Bio Seleza Pad

Assalamualaikum.

Harini Jat nak share testimoni Bio Seleza Pad yang sejak kebelakangan ni kami TDC terima banyak feedback @ testimoni. Tak best kalau tak share dengan anda semua. Produk ni amat-amat elok untuk wanita di luar sana. Menstrual memang tak boleh nak elak kan, so amat penting untuk guna produk yang menjaga dan memelihara kesihatan kita.


1. Masalah Rahim


Customer ni baru je cuba Bio Seleza Pad, tapi dah nampak kesannya. Selalu kalau bangun pagi tapak kaki mesti rasa sakit. Selalunya orang akan berkait dengan masalah rahim. Masih ramai yang beranggapan macam puan ini, tak percaya dengan testimoni dari mana-mana produk tapi berbeza dengan Bio Seleza Pad. Sendiri cuba, terus percaya.


2. Keputihan Kering & Kurang


Customer ni ada masalah keputihan. Tiap-tiap bulan mesti hadapi masalah yang sama. Anak pon hadapi masalah yang sama. Dan Jat percaya, masalah keputihan ni semua wanita alami kan. Dari zaman anak dara dan ada yang sampai bersalin 2-3 orang anak. Setelah pakai Bio Seleza Pad ni, keluar semua keputihan. Malah, rasa kering dan lebih selesa. Actually, bila keluar semua keputihan ni, badan kita akan rasa lebih selesa dan bersih. Keputihan ni juga boleh menyebabkan jangkitan bakteria. So, make sure Bio Seleza Pad adalah pilihan anda.


3. Menyerap sisa-sisa darah kotor 


Ini testimoni yang paling mengerikan. Setelah pakai Bio Seleza, keluar semua darah-darah kotor yang terpendam lama dalam badan customer ni. Rasa lega boleh keluar kan. Bila dah keluar semua confirm rasa selesa sangat. 


4. Selesa Pakai


Client ni bagi testimoni yang Bio Seleza Pad selesa sangat pakai. Sepanjang hari rasa kering. Permukaan Bio Seleza ni di perbuat daripada kapas, so memang lembut dan selesa. Bentuk ergonomiknya pun boleh cover bahagian V dengan sempurna. Selain tu, Bio Seleza ni nipis berbanding pad yang lain, tapi stil daya serapannya lebih baik berbanding dengan yang lain.

Testimoni-testimoni kat atas ni membuktikan keberkesanan. Jat sendiri confident dengan produk ni sebab pernah tengok real demo, buat perbandingan Bio Seleza dengan 2 pad yang lain yang terkenal di pasaran. Macam gambar kat bawah ni korang boleh tengok yang Bio Seleza menyerap semua cecair dalam amaun yang sama. Dua pad yang lain akan bocor. Disebabkan tu, pakai Bio Seleza ni lebih jimat sebab lebih tahan lama berbanding pad-pad yang lain.


So, sesiapa yang nak beli produk ni boleh contact Jat. Yang nak tahu peluang bisnes dengan Bio Seleza, pun boleh contact juga. Produk keperluan wanita, so CONFIRM ada pasaran. Yang penting tahu macamana nak pasarkan. Semua tu sebahagian daripada support dari group TDC bila korang jadi business partner. Ilmu produk, teknik pemasaran online/offline, perkongsian testimoni dan target bisnes, semuanya disediakan bila korang join bisnes. 



So, jangan tunggu lagi, terus sms/whatsapp Jat ok.


xoxo,
Fiza Mahazir
+6012 4219244



No comments:

Post a Comment