Wednesday, 23 November 2016

Ikhtiar Hamil

Bayangkan betapa ramai orang di sekeliling kita yang di uji Allah dengan kepayahan untuk mendapatkan zuriat. Malah ramai juga yang mengalami masalah untuk hamil kedua/berikutnya selepas keguguran, akibat hormon yang tak stabil, haid yang tak teratur, masalah keputihan dan bermacam lagi masalah lain yang mengganggu proses kehamilan.

Di sini Jat hanya nak kongsikan salah satu ikhtiar untuk membantu anda untuk hamil berdasarkan dari pengetahuan dan pengalaman2 pengguna yang telah mencuba.

Alhamdulillah sesungguhnya rezeki tuh hanya Allah yang tentukan tetapi sebagai hambanya kita tak boleh untuk berputus asa untuk berusaha.

Salah satu cara paling mudah dan antara yang berkesan membantu anda untuk hamil dan hamil semula adalah dengan memakai corset PREMIUM BEAUTIFUL & amalkan HERBA MAHARANI.


Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL (PB) membantu anda untuk hamil?

1. PB mampu membantu si pemakai MELETAKKAN kedudukan dan MENAIKKAN rahim ke posisi yang sepatutnya dengan rekaan dan jahitannya yang unggul pada bahagian girdle. Jadi bila si pemakai menyarungkan PB, rahim akan berada pada kedudukan yang betul dan bersedia untuk proses kehamilan.

2. Terdapat Far Infra Red (FIR) di dalam setiap bebenang PREMIUM BEAUTIFUL. FIR pada PB berfungsi untuk memecahkan molekul-molekul air di dalam badan menjadi lebih kecil dan mudah diserap. Molekul air yang lebih kecil membantu melancarkan perjalanan darah dalam sistem tubuh badan manusia. Bila tubuh badan sihat dan darah berjalan lancar, secara tidak langsung sistem HORMON dalam badan juga akan stabil.

3. Faktor berat badan juga menggangu proses kehamilan. Dengan pemakaian PB yg berterusan membantu pemakai untuk MENGAWAL berat badan. InshaAllah bila berat badan dapat di kawal proses kehamilan lebih mudah.

Di bawah ni Jat kongikan antara POSITIVE FEEDBACK terkini yang berikhtiar menggunakan PB dan Herba Maharani sebagai ikhtiar untuk hamil. Semoga post ini dapat membantu anda yang sedang mencari-cari alternatif untuk berikhtiar hamil, Semoga tahun 2017 ni membawa sinar yang baik buat anda, In Sha Allah.









Sebarang pertanyaan, dan konsultasi boleh terus whatsapp Jat di nombor yang tertera di bawah ya. InsyaAllah, segala kemusyhkilan anda akan di bantu sebaik mungkin,

Pastikan anda mencari agent yang sah untuk dapatkan set Premium Beautiful ini. Bukan main tangkap muat kerana nak cari harga yang lebih murah, lastly anda tak di ajar sebarang penjagaan. 

Korset ini didatangkan dengan servis PERCUMA seumur hidup!!





Friday, 18 November 2016

Serbuk Pencuci Pekat Eziclean ~ TESTIMONI


Sabun pencuci masa kini yang semakin menjadi permintaan hangat. Lebih 10,000 unit terjual dalam masa lebih kurang seminggu di seluruh Malaysia.

Psssst...Beruntung sangat siapa-siapa yang grab peluang sekarang untuk jadi PENGEDAR SELURUH MALAYSIA sabun eziclean ni :)

Entry kalini Jat buatkan khas untuk anda yang nak cepat siapkan kerja rumah. Tak kisahlah nak basuh baju ke, nak cuci kasut, or nak sental kuali or periuk yang hitam legam kat dapur.

Kesan degil di bahagian lengan or siku baju sekolah ?
Kesan daki di kolar baju?
Nak kasut sekolah yang nampak putih walaupon tak dikapur?
Nak hilangkan kesan tahi lalat di telekung?

Alaa..mudah saja. Gunalah sabun eziclean.
Semuanya di tanggung beres. Tak payah nak susah-susah sental sampai keluar peluh mencurah di dahi. hehe
Just rendam, contohnya baju dalam air yang di masukkan serbuk eziclean. Then basuh sikit-sikit dan bilas. 
senang je kan?

Apa kelebihan Sabun Eziclean?

Eziclean ni boleh cuci 50 kali cucian tau dengan hanya 1 paket je. Jimat, kan ;)


TESTIMONI EZICLEAN.


RENDAM-RENDAM PUTIH.

BASUH-BASUH BERKILAT.
SENANG SENTAL.














Dah tengok our testimoni? Ye, murah dan jimat sangat-sangat.
Berbaloi buat si ibu kalau ada anak-anak yg sekolah. Kita tak boleh halang anak-anak yg baru darjah satu @ dua untuk jaga kebersihan baju dan kasut sekolah dari kotor kan tapi ibu-ibu boleh basuh dengan sabun eziclean untuk memudahkan dan menjimatkan masa.


1kg per pack only RM23/50x cucian.
1 set eziclean only RM50 (laundry, floor & dishwash)



Do contact me :-





Tuesday, 15 November 2016

TDC 10K CHALLENGE!

Alhamdulillah.

Well done all qualifiers!

All of us in TDC happy and have fun with this challenge!

Dah la BONUS BESAR confirmed, dapat pula Duckcarves yang hot tu..

Thank you to all CDM in TDC, CDM Ija, CDM Ain, CDM Yong untuk TDC Challenge ni. Actually, reward ni hanyalah sebagai motivasi saja, yang penting apa yang mereka capai dalam bisnes dan keyakinan diri yang makin meningkat.

Congratulations to all qualifiers for August & September!



Well done to myself & my partner, Siti Norizam qualify for October.. Keep it up!!




Well done to myself & my partner, Siti Norizam again qualify for September.. Keep it up!!





The duckcarves! Quack Quack!

Kepada yang masih mencari-cari side income, boleh contact Jat. Mungkin ada yang ingat boleh dapat puluh-puluh, ratus-ratus sahaja, sebenarnya jika follow betul-betul cara TDC, boleh dapat ribu-ribu sebulan. If berminat nak jadi my next protege, boleh contact ya :)





Saturday, 12 November 2016

Monthly Activity : MAKAN!!!!

Assalamualaikum.

Tengok tajuk rasa seram. hahahah! Syukur, di kurniakan rakan kerja yang otak gila-gila.. hahahaha! Banyak persamaan antara kami semua ni. Makan, makan, makan, shopping online, jalan-jalan. Tapi paling top is MAKAN..

Entry kalini tak panjang, cuma nak share aktiviti makan kami.


11 November 2016
Berangan Steamboat, Sungai Petani, Kedah





11 August 2016
Combat Cafe, Rooftop, Kulim





Gambar-gambar yang lain tak ingat dah letak mana. Kena cari balik, nanti jat update lain ye. Next kami plan nak makan shellout pulak :)


Love,
Jat