Ikhtiar Hamil

Bayangkan betapa ramai orang di sekeliling kita yang di uji Allah dengan kepayahan untuk mendapatkan zuriat. Malah ramai juga yang mengalami masalah untuk hamil kedua/berikutnya selepas keguguran, akibat hormon yang tak stabil, haid yang tak teratur, masalah keputihan dan bermacam lagi masalah lain yang mengganggu proses kehamilan.

Di sini Jat hanya nak kongsikan salah satu ikhtiar untuk membantu anda untuk hamil berdasarkan dari pengetahuan dan pengalaman2 pengguna yang telah mencuba.

Alhamdulillah sesungguhnya rezeki tuh hanya Allah yang tentukan tetapi sebagai hambanya kita tak boleh untuk berputus asa untuk berusaha.

Salah satu cara paling mudah dan antara yang berkesan membantu anda untuk hamil dan hamil semula adalah dengan memakai corset PREMIUM BEAUTIFUL & amalkan HERBA MAHARANI.


Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL (PB) membantu anda untuk hamil?

1. PB mampu membantu si pemakai MELETAKKAN kedudukan dan MENAIKKAN rahim ke posisi yang sepatutnya dengan rekaan dan jahitannya yang unggul pada bahagian girdle. Jadi bila si pemakai menyarungkan PB, rahim akan berada pada kedudukan yang betul dan bersedia untuk proses kehamilan.

2. Terdapat Far Infra Red (FIR) di dalam setiap bebenang PREMIUM BEAUTIFUL. FIR pada PB berfungsi untuk memecahkan molekul-molekul air di dalam badan menjadi lebih kecil dan mudah diserap. Molekul air yang lebih kecil membantu melancarkan perjalanan darah dalam sistem tubuh badan manusia. Bila tubuh badan sihat dan darah berjalan lancar, secara tidak langsung sistem HORMON dalam badan juga akan stabil.

3. Faktor berat badan juga menggangu proses kehamilan. Dengan pemakaian PB yg berterusan membantu pemakai untuk MENGAWAL berat badan. InshaAllah bila berat badan dapat di kawal proses kehamilan lebih mudah.

Di bawah ni Jat kongikan antara POSITIVE FEEDBACK terkini yang berikhtiar menggunakan PB dan Herba Maharani sebagai ikhtiar untuk hamil. Semoga post ini dapat membantu anda yang sedang mencari-cari alternatif untuk berikhtiar hamil, Semoga tahun 2017 ni membawa sinar yang baik buat anda, In Sha Allah.

Sebarang pertanyaan, dan konsultasi boleh terus whatsapp Jat di nombor yang tertera di bawah ya. InsyaAllah, segala kemusyhkilan anda akan di bantu sebaik mungkin,

Pastikan anda mencari agent yang sah untuk dapatkan set Premium Beautiful ini. Bukan main tangkap muat kerana nak cari harga yang lebih murah, lastly anda tak di ajar sebarang penjagaan. 

Korset ini didatangkan dengan servis PERCUMA seumur hidup!!

No comments:

Post a Comment