Tuesday, 3 April 2012

Dating~

Assalamualaikum and hye ! :)
Lama kan jat tak hupdate blog..So sorry, lately ni jat bz sket..Rasa macam tak terurus je..haha !
Cop cop ! even jat bz pon jat masih mampu makan, lepak2 dengan membe, usha mamat2 hensem g main futsal..hehehe!

Ok, untuk entry kali ni jat nak share dgn korang aktiviti jat untuk last week..Actually sabtu ritu, jat keje tapi memandangkan jat nak bagi sokongan padu kat team WE untuk tornement futsal, x jadik la nak p keje..haha! gile sewel kan..

Then after kitorang tgk futsal, kitorg lepak2 makan n borak2 kosong je...ye la, dah lama x join aktvti camni kan...so bila ada peluang, just gunakan je..lebih kurang 12 org jugak la...ramai kan..baru meriah !

Tempat yang di pilih atas persetujuan ramai, di sini...
|
|
|
V


De Pauh Garden - Perda, Penang


ABC. sedap kan.. >.<

Settle aktiviti untuk hari sabtu, meh nak stori aktiviti untuk aktiviti hari Ahad..Hari ahad hari plaing bz..yuhuu~
Memang pack oii...Pagi zass terus balik rumah tapi before tu g makan2 dulu dgn cik intan a.k.a kak yong..Pergi spa makcik membe a.k.a yong, amek barang untuk customer..Tengok jam pukul 1 petang..Alamak ! ada appointment dengan ex mmbe sekolah rendah dulu...aiyaaa...Start moto terus ke kedai membe...borak2 sket, minum2, then bagi barang...Sori beb, dapat lepak kejap je..next time kita ngedat lame ye..hehe!

Sampai umah around 3.00pm, kemas2 barang nak balik Kulim..Ada kenduri kahwen dol..Apa lagi..Pecut n memecut sesuka hati..hahah! Dan2 teringat zaman rempit.. :) Dah la pergi kenduri salah tempat..Aiyakk!
Malu kot...huhu...

Petang around 5.00pm, speed terus dgn besties fren a.k.a farah, pegi makan rojak tonggek..ramai orang dol..Seronok tgk gelagat org makan sambil tonggek2..hahaha! so kami just tapau je n makan kat RnR Bagan Ajam..Lepak tepi pantai sambil tengok gelagat org..Best lepak situ sebab angin sepoi2 bahasa yang x berapa nak paham bahasa la kan...Tengok org ngedat...BF xde..x ley nak ngedat mcm dorg.. T_T

Bila si kepala gila berjumpa dengan si kepala biul, so memang gempak la kan...Ada je cerita yang di bualkan..Sampai tak larat nak gelak..haha ! TQ la daling, temankan i lepak kat situ...next time kita g Penang sana ye...

Jom usha pic ngokngek kami.. hihi ! :)


Si gila-gila...wa sayang lu  ! 


love myself ! 


No comments:

Post a Comment