Saturday, 3 November 2012

Superb Business Networking..

Dalam beberapa bulan Jat buat business online nie, syukur alhamdulillah semakin hari semakin berkembang my business.. Teringat dulu masa study, Jat suka belajar secara berkumpulan.. Sebab nak mudahkan buat assignment, jadi kita patut ada brainstorming dari kawan-kawan.. Bila dah ramai, kita mesti akan generate more ideas, betul tak?? Lagipon dulu Jat seorang je yang amek course IT dalam rumah tu and yang lain amek busines.. Tapi itu tak mematahkan semangat untuk Jat teruskan belajar.. Jat still boleh buat study group dalam kelas, cafe kolej and kat rumah kawan sebab bagi Jat hendak seribu daya, tak mahu seribu dalih.. And alhamdulillah, dapat jugak dekan untuk 3 sem...

I,m trying to explore business networking by using teamwork method.. So adapt je apa yang belajar dulu dalam bisnes Jat sekarang.. Seriouslly, it's really work!!!

Nak tahu kenapa Jat terfikir buat business online secara berkumpulan? Jawapannya ini :-

1) Produk Terhebat.
Bila kita dah jumpa produk/service yang berkualiti dan diperlukan oleh orang, of course demands terhadap produk takkan terputus.. Tambahan pula produk dikenali dalam internet.. Kejap jer orang tahu seperti cendawan tumbuh selepas hujan..

2) Promosi Bergerak
Guna jari dan mulut jer untuk promote barang, pengguna akan lebih dekat dan mudah faham tentang bisnes nih.. Online jer, kita dapat sebarkan produk/service dengan cepat, mudah dan saving cost..

3) Lokasi Meluas
Thru Facebook and Blog  jer.. Simple.. Tak lupa kenalan kita dari setiap pelusuk sangat membantu dalam aktiviti bisnes online Jat sekarang.. Siap boleh tambah kenalan baru dan mudah bekerja..

4) Mampu Milik
Bayangkan bila kita dapat penuhi kehendak customers, semestinya barang kita mampu dibeli oleh mereka.. Yakin dengan keberkesanan produk/service kita saja..

Seronok tak bila kita boleh jana income dengan cara yang fleksibel? Kita boleh buat secara fulltime mahupun part-time.. Terpulang pada kita.. Yang penting bisnes kita ada produk dan service yang tip-top.. ^_^

BERMINAT??

Contact me now!!

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | UTARA

1 comment: