Monday, 4 March 2013

Saya suka baca blog!

Assalamualaikum..

Hobi jat memang suka baca blog, novel, window shopping n travel..
Tapi kadang-kadang disebabkan kekangan masa, tak dapat nak penuhi semua tu...
Bila dapat baca blog tu, feel nya lain taw... tambah2 blog yang best2..hehe!
Antara gaya tarikan yang membuatkan seseorang tu minat membaca blog kita adalah cara penulisan dan cara penyampaian ( nasihat, motif, etc )

Depends on individu tersebut nak tulis apa dalam blog.. Ada yang bercerita tentang diri, lifestyle, family, bisnes, anak, zaman belajar, hobi, masakan, motivasi, tutorial, gosip & banyak lagi... Dahulu, blog ni takde lah banyak sangat..ada pon 2 3 kerat je... sebab tak berapa femes... Bagi mereka yang tak berminat dengan menulis atau membaca, mereka akan berfikir orang yg tulis blog ni adalah orang yang berangan-angan lebih, menghabiskan masa di depan laptop je... Namun, trend memiliki blog sendiri di ibaratkan seperti "cendawan tumbuh selepas hujan"..

Majoriti dah ada blog sendiri samada blogspot @ .com... Dan jangan tak tahu, kebanyakan di kalangan kita femes di sebabkan blog.. teruja oii!! Bukan artis je boleh femes tau... Blogger pon boleh.. Dan dari blog juga seseorang itu boleh menjana pendapatan... wuhuuuu... Siap ada award tau!

Di bawah ni antara log yang Jat suka baca... Masing-masing ada ceritanya sendiri...

Check it out :


|
|
|
|
V


Actually banyak lagi blog yang best2... Korang boleh pastekan link blog korang kat saya punya entry... Nanti saya follow cerita korang... ;)

Love,
Fiza Mahazir

2 comments:

  1. semua tu otai2... akak cer komen skit tentang blog Am..ada yang tak kena tak? Am banyak mengarut tak? harap blh kasi pendapat..
    http://uwaisaminin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. haaaii kalau rajin2 dtg la singgah
    http://eikabasha.blogspot.com/

    ReplyDelete