Tuesday, 5 March 2013

Untungnya kita berada di bumi Malaysia

Kita kat Malaysia ni siap boleh pilih kerja lagi.


Dulu mungkin boleh support, tapi now isteri kena play part too.

Ngeris je tengok tajuk kat atas, duduk di tanah air yang asal Melayu tapi sendiri merempat di bumi sendiri…orang lain kebas peluang :(


Artikel tu bukan Jat yang tulis, tapi dari orang yang lebih pakar dan arif.
So, korang pilih..
Nak kaya
Or
Nak miskin
Or
Nak sihat
Or
Nak sakit
Or
Nak kaya tapi sakit
Or
Nak miskin tapi sihat
Or
Nak kaya, sihat dan beriman
Or
Nak miskin,sihat dan beriman
Tapi…
Mana yang better?
Of course lah YANG KAYA,SIHAT DAN BERIMAN!
With premium beautiful, korang akan dapat kaya, sihat dan beriman insyallah!
Call me , kasi peluang kat diri sendiri untuk percaya!


Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Premium Beautiful Agent Utara
Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

No comments:

Post a Comment