Thursday, 19 September 2013

Migraine Relief and Mineral Coffee

Anda STRESS????

Maknanya anda kurang MAGNESIUM..

Nak tahu cara atasi STRESS?

Jom kita minum MINERAL COFFEE...

Kenapa mesti MINERAL COFFEE?? 

 PENTING !!! untuk menurunkan tekanan darah, cegah komplikasi diabetes, anti penuaan,  merendah risiko sakit jantung, mengubati asma, migrain dan diabetes.....mencegah penyumbatan salurdarah.

Tanda tanda kekurangan Magnesium ........cramps, insomnia, risau, angin, sembelit, sakit kepala, migrain, asthma, diabetes, obesiti, batu karang, darah tinggi, PMS, senggugut, masalah pencernaan, sensitif bunyi bising, reflux, keletihan yang kronik......kajian Mark Hyman,MD

Migrain ni biasanya kita dengar mmg xboleh minum coffee, tapi 
Mineral Coffee ni lain..dia ada campuran garam buluh yang bersifat alkali dan high in mineral especially
MAGNESIUM ..


Kaum cina mmg suke ambil garam buluh tu macam tu je, diorg kata garam buluh ni 
ubat segala penyakit. Ubat-ubatan Dr tu sume ada drugs, selalunye untuk tahan sakit
dan kurangkan simptom, bukan menyembuhkan punca penyakit.
So sesiapa yg pernah rasa garam buluh tu tau la cmne kan rasanye, bercinta nk telan.
So dalam coffee ni dah ada campuran garam buluh, 
sedapppp dan sihat dua2 dapat.

Sorang kawan office ni introduce coffee ni pada makcik dia yg migran teruk,
after 1 sachet trus hilang sakit kepala dan migran dia jarang2 datang,
kalau tidak sebelum ni makan pil tahan sakit tu mcm makan kacang.
Makan mcm tu je. Tak elok tu utk jangka masa yg panjang.
Byk side effect dia. 

Saya yg sebelum ni xboleh minum coffee pun da jadi penggemar Mineral Coffee sebab bila minum tak pening mcm kopi2 yg lain.
Lagi pula kopi ni NO sugar NO cholestrol and LESS caffeine.


Jom bertukar sebab tu sekejap je coffee ni abes,
sape da try mmg terpikat.





Contact me for details 

Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat@whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com


Saturday, 14 September 2013

Car Fund Achiever | 13 September 2013


Assalamualaikum semua.. Bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnia-Nya kepada kita.. Pada 13 September yang lepas, GLAM telah meraikan GLAM AWARD kepada para usahawan-usahawan yang telah berjaya mencapainya.. Jat tumpang gembira kerana my leader, Yong salah seorang yang mendapat anugerah tersebut.. Pada malam tersebut yong diraikan sebagai CAR FUND ACHIEVER.. Tahniah Yong!


Seronoknya bila buat bisnes ni kita diraikan.. Bukan je dari company, malahan dari mentor jugak.. Jat mesti ikut jejak langkah Yong.. Mesti nak jugak!!  


Taraaa !! Yong dapat Wristlet Coach dari CDM Hanis Haizi, founder of GLAM.. Cantik sangat.. 



Kejayaan yang diraikan bersama partner... 


All team The Diamond Circle yang datang meraikan kejayaan Yong.. Hari ini kita meraikan mereka, suatu hari nanti kita pula diraikan.. Best !  Sama-sama merasa manisnya bila buat bisnes bersama-sama..



Tahniah kepada penerima-penerima anugerah pada malam itu.. Semoga kita semua lebih berjaya di masa akan datang.. GLAM boleh!! SAYA boleh!! PASTI boleh!!


Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat @ whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com



Friday, 13 September 2013

Mineral Coffee and Testimoni

Assalamualaikum & Salam Jumaat!

Harini nak share the hot coffee in town, bukan LA Coffee, bukan Hazelnut Coffee but MINERAL COFFEE ;)

From my own experience, seriously i'm not a coffee lover.. Rasanya yang pahit, warna hitam pekat, memang tak la.. Cuma Jat minum Kopi Dutch Lady dalam kotak tu ( campuran susu ).. Bila google pasal kelebihan, keenakan & kebaikan Mineral Coffee ni, terus rasa nak cuba lah.. First try minum masa bulan puasa.. Memang badan perlukan tenaga yang secukupnya sebab di siang hari kita bekerja dan tak boleh makan, minum.. Then kena bangun awal pagi untuk sahur.. After Subuh, bersiap-siap nak pergi kerja pulak.. So badan agak letih, mengantuk, malas semuanya cukup.. Complete! Lepas minum Mineral Coffee terus jatuh cinta dengan bau yang harum, rasa yang sedap dan yang paling penting berkhasiat . Kaya dengan mineral dan khasiat Garam Buluh.

So far dah masuk 4 box Mineral Coffee yang Jat dah minum.. Alhamdulillah, badan rasa lebih bertenaga.. Antara sebab Jat fall in love sangat dengan Mineral Coffee ni ialah ia mengandungi zat magnesium and it helps to reduce headache problem.. Tak percaya? Try lah ;)




Contact me for details & order :)

Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat@whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com