TAMAR COCOA MASYAALLAH....LAZATNYA!!
Ketahui "RAHSIA TAMAR COCOA"

di sini!!

Saya akan membongkarkan RAHSIA produk kesihatan ini untuk anda..


Perkongsian ini bakal menjadi jawapan anda kepada masalah kesihatan anda..


TAMAR (KURMA)
Tamar (kurma) adalah sejenis tumbuhan palma atau bahasa saintifiknya, Phonex dactylifera yang berbuah dan boleh di makan samada masak atau mentah.

Kandungan protein di dalam kurma lebih kurang 1.8% hingga 2.0%, serat 2.0% hingga 4.0%, manakala kandungan gulanya 50% hingga 57% glukosa. Bermakna apabila kita memakan kurma, tenaga yang di serap tubuh adalah serta-merta.


Sabda Rasulullah SAW: " Berilah makan kurma kepada isteri-isteri kamu yang hamil, kerana sekiranya wanita hamil itu memakan buah kurma, nescaya anak yang bakal dilahirkan itu menjadi anak yang penyabar, bersopan-santun, serta cerdas pemikirannya."


Ia juga memiliki kadar potasium dua kali ganda lebih tinggi daripada sebiji pisang dan membantu mencegah pelbagai penyakit.


Sabda Rasulullah SAW: " Sesiapa yang memakan tujuh biji tamar Ajwah, dia akan terkawal daripada kejutan syaitan dan sihir pada hari itu."COCOA

Koko atau nama saintifiknya Theoborma cacao. Serbuk koko adalah produk yang di hasilkan bersama lemak koko sebagai bahan terakhir dalam pemprosesan buah koko.

Di anggarkan 100 gram serbuk koko mengandungi pelbagai zat yang diperlukan tubuh manusia termasuklah 10% lemak, 22.4% protein, 46.7% karbohidrat, 2.8% theobromina dan pelbagai vitamin iaitu A, B, D dan E. coklat mengandungi kalsium dan vitamin yang tinggi.

Senergi antara Tamar dan Cocoa menjadikan dua sumber ini bertambah khasiat. 

Memperkenalkan,

"TAMAR COCOA"Tamar Cocoa sesuai dengan lapisan umur bermula 2 tahun dan dapat mengurangkan masalah kesihatan yang anda sedang alami malah menjadi minuman kesihatan rutin harian anda.

Masalah kesihatan seperti :-
  • Stress - Koko meningkatkan kebolehan mengatasi tekanan (stress)
  • Anemia - Kurma dgn zat besi sesuai bagi orang yg mengalami masalah anemia (kekurangan sel darah               merah). Malah wanita yang mengalami haid yg terlalu banyak setiap bulan jugak memerlukan                zat besi.
  • Kulit - Koko melambatkan proses penuaan.
  • Tekanan Darah Tinggi - Kandungan salasilat (sejenis zat yg menyerupai aspirin) dalam kurma boleh                                          bertindak spti ubat kerana ia mampu mencegah pembekuan darah dan                                                 jugak bertindak sebagai anti keradangan menurunkan tekanan darah.
  • Sembelit - Kurma membantu masalah usus & sembelit.
  • Dan sebagainya - Kaya dengan khasiat protein serat, glukosa, vitamin A&C, sodium serta                                              potassium.

Tamar Cocoa juga dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu.  Kurma membantu proses pembesaran, merangsang minda kanak-kanak serta perkembangan otak bayi.Tamar Cocoa 900g ( RM22.00 )
Tamar Cocoa Sachet ( RM22.00 )

Baby pon nak menikmati kelazatan Tamar Cocoa :)

Testimoni 1 : Setaraf dengan keluaran antarabangsa - Ustaz Fauzi MustaffaTestimoni 2 : Rasa sedap & anak pon suka.Testimoni 3 : Rasa sedap & customer berpuas hati :)


Testimoni 4 : Menjadikan milkbooster kepada ibu-ibu.. Testimoni 5 : Tamar Cocoa minuman berkhasiat dan rasa yang sangat sedap.. Testimoni 6 : Membantu masalah sembelitTestimoni 6 : Tingkatkan HB darah.

Jom ramai-ramai kita tempah sekarang!! Permintaan melambung sehingga 200%.. Anda juga di alu-alukan menjadi ahli/agent Tamar Cocoa di kawasan setempat anda.. Anda buat, anda dapat... Contact saya di talian : 012.4219244 (Fiza)


No comments:

Post a Comment