Friday, 24 April 2015

Between Iphone 6 and Premium Beautiful Corset.


Elegance and nice!


Ramai yang dah update masing-masing dah pon beli Iphone 6 dan juga Iphone 6 plus. Memang Iphone 6 dah lama (baru beberapa bulan sahaja) keluar di pasaran Malaysia, namun betapa berhantunya Iphone 6 ni..hihi kenapa? Sebab walaupon bertahun-tahun dah keluar pon, ia tetap menjadi ranking nombor 1 di hati si pemilik..

Jom kita tengok berapa harga Iphone 6 ni. Even me tak pernah pakai Iphone lagi (teringin sangat nak guna tapi taknak beli sendiri, nak orang hadiahkan.. Eh!), no doubt Iphone is the best phone and the fastest so far. (jangan marah ye samsung and oppo user)



Kenapa ada * tu? Price stated is starting price ya :) This one is 16GB. Ada 64GB and 128Gb juga.

Kepada yang gadget freak, of course taknak ketinggalan kan. Kawan kawan aku dah beli, aku bila lagi kan. Sanggup kerja lebih masa, sanggup ikat perut untuk penuhi kehendak diri masing masing. 

But I tell you what. For me, kesihatan dan kecantikan lagi penting untuk seseorang perempuan ataupun wanita (pheewiiitt). I would rather invest on my beauty and health sebelum membeli gadget. If ada rezeki lebih, boleh la beli satu kan Iphone ni?

\
\
\
\
\
\
\
\
\
\

Premium Beautiful corset mahal? Common ladies and gentleman.

This is LIFEIME WARRANTY corset we are talking about.

This is SUPERBRAND corset we are talking about.

This is PREMIUM quality corset we are talking about.

3 pieces corset lagi murah dari Iphone 6!!!  TAPI lifetime warranty. Kalau anda seorang suami, jom hadiahkan isteri anda satu set Premium Beautiful. Ia lebih berharga dari anda bawa dia ke mana-mana tempat holiday, ia lebih berharga dari emas dan permata, ia lebih berharga dari wang ringgit.

KENAPA?

Kenapa me kata sebegitu? Kerana Premium Beautiful ni membantu wanita dari segi 70% kesihatan 30% kecantikan. Mana mungkin anda sanggup habis beribu ringgit untuk kereta tapi tak sanggup berhabis duit buat sang isteri yang banyak berjasa pada anda, anak-anak dan keluarga? 








1 comment: