Tuesday, 5 May 2015

Premium Beautiful Photoshoot for TDC Utara - Part 1

Assalamualaikum.

Hye!

Bulan April memang banyak sangat aktiviti yang di anjurkan oleh pihak syarikat dan juga TDC. Ada yang berkesempatan join sekali.. Dan ada jugak yang tak berkesempatan nak join sekali atas sebab-sebab tertentu. 

Ahad lalu, 26 April, TDC Utara ada sesi photoshoot for Premium Beautiful Expert which is one of the project in The Diamond Circle. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dari segi makeup, outfit dan juga studio. 

Beberapa orang AJK khas yang di tugaskan untuk membantu projek ini di jalankan.. Thanks for CDM Ija, DDM Yong, DSM Kak ida n me DSM Jat :) Untuk menjayakan sesuatu program ataupon projek, kerjasama dari kumpulan amat di perlukan. Alhamdulillah, team TDC Utara memang sporting habis. Mudah bekerjasama walaupon ada yang baru first time jumpa.

Majoriti semuanya first experience buat photoshoot. So memasing praktise la gaya yang paling menarik kan. Masing-masing excited nak buat yang terbaik untuk dapatkan hasil yang terbaik. Yang penting, bila semua dah makeup, lain mukanya.. hehe!


#ootdfiza #TDCphotoshoot 


Magic touch dari Cik Anis.. Suka sangat dengan sentuhannya.. Nampak beza kan? 
If nak cari MUA Penang, boleh contact si gadis kecik molek ni Anyzz Maya


Later, Jat akan share lagi aktiviti photoshoot ye.. Stay tuned and keep calm.. Thanks for support me and my business.. 



JAT :)


No comments:

Post a Comment