Tamar Cocoa : Minum Pon Boleh Dapat Duit

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini saya nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang MasyaAllah sangat LAZAT dan SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.


Saya dapat tahu tentang minuman ni bila terbaca status di rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Hati memang meronta nak sangat rasa sebab memang dok cari minuman alternatif menggantikan Milo. Jadi, beli 1 dulu sebagai permulaan. 

Balik bancuh bagi mak dan adik minum, rupanya mereka semua suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ni. Tanpa buang masa, esok tu terus pergi stokis berhampiran restock lagi 10 packs. Sambil tanya macamana kalau nak buat bisnes dengan Tamar Cocoa ni. 

Sebab saya nampak satu PELUANG bisnes di sini. Kakak ni pon share antara kelebihan jadi ahli AlHaddad. Yang paling BEST...kita dapat komisen 70sen setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pon boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk AlHaddad lagi, lagi dan lagi...

 Ni antara kiraan bonus yang kita dapat dari sen-sen sampai la ke ribu-ribuNi bukti antara bonus-bonus yang di terima start dari awal saya buat bisnes. Bukan niat nak menunjuk @ riak. Maaf. Tiada sekelumit pon. Cuma nak tunjuk sebagai bukti. Tak kira siapa kita, apa background sekali pon. Biarpon surirumah, wanita bekerja, student, boleh menjana income dengan produk Tamar Cocoa.

Selain dari Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain seperti gambar di bawah.


Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu. Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambahkan susu. 


[ KEAHLIAN AL HADDAD MUDAH DAN MURAH ]

Beli minimum 2 packs Tamar Cocoa : RM41.10 (packs pertama RM22, packs kedua RM19.10 (harga ahli))

LAYAK jadi ahli, kami berikan username dan password untuk mengesahkan keahlian anda.


NOTA : Belian pertama HENDAKLAH melalui POSLAJU. Belian seterusnya boleh dapatkan daripada stokis berdekatan. Senarai stokis terdekat akan di kongsikan kepada anda selepas berjaya daftar sebagai ahli.  


HARGA??

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM

+60124219244


=========================
3 Bonus istimewa untuk AHLI :
=========================

√ Komisen Peribadi - pakai sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan jadi ahli daftar bersama rangkaian kita.Dapat lagi komisen.

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM3. 


BONUS TAMBAHAN

√  Link Senarai Stokis Terdekat

√  WhatsApp Support Group

  FB Support GroupADA SOALAN?
Hubungi admin - Fiza Mahazir +60124219244 (sms/whatsapp/telegram)

Tips: Jika tak jumpa dalam wassap sila add code +60
cth : +6012-4219244


No comments:

Post a Comment