Pre-wedding shoot @ Penang

Assalamualaikum,

Pre-wedding shoot. 
Actually tak terfikir pon nak buat pre-wed ni. Tapi memandangkan takde gambar yang helok untuk letak dalam banner kahwin nanti, so aku decide dengan Encik Tunang untuk tangkap gambar la. Agak kelam-kabut jugak la nak arrange shoot ni. Memula tu plan nak upah photographer la. Tapi memasing busy sangat. Kena kira bajet juga sebab bagi aku semua benda nak kena ambil kira. Taknak la membazir macam tu je kan. Lain orang lain cara.

Memula tanya Encik Tunang nak shoot kat mana. Kami decide nak buat kat pantai. Terjebak dengan gambar-gambar orang lain kan. Tapi lastly, shoot dekat Penang je. Nasib la Encik Tunang tahu selok-belok Penang. 

Baju pon kitorang recycle balik je yang mana ada. Mekap pon sendiri. Hentam saja la. hahaha
And nak tahu, yang best nya kitorang shoot sendiri je. Jimat segalanya. 

So kitorang keluarlah segala skill yang ada. Memandangkan tarikh majlis semakin hampir, memang kena buat kerja pantas.

Aku sharekan beberapa gambar yang kitorang sempat shoot.

Enjoy ya ;)


Mekap sendiri ja. Encik Tunang kata boleh pon mekap sendiri. Cincai aja la bukkk..










Maka terhasil lah banner wedding kami.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Cantik dan kemas. Banner ni termasuk dengan pakej kad kenduri. Highly recommended.
Deign pon semua yang latest-latest tau.

Actually, banyak lagi tempat-tempat menarik kat Penang. Tapi disebabkan kami kekangnan masa, maka tuju beberapa tempat ja la..


Ok bye bye :)

No comments:

Post a comment