Wednesday, 25 January 2017

TDC Utara | Training Class

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Alhamdulillah, kelas pertama untuk TDC Utara dah pon selesai dengan jayanya. Permulaan tahun yang baik. Jat di beri peluang oleh CDM Yong untuk jadi speaker. Sampaikan ilmu pada rakan-rakan kongi di utara ni. Nervous rasa happy ada, Sebab jat bukan seorang yang suka bercakap di depan & ada perasaan darah gemuruh sejak study lagi. Kiranya kalau kerja-kerja di belakang tabir, takde masalah. 

Tapi dengan keyakinan yg tinggi dan support yg kuat dari CDM Yong, Jat sahut cabaran, Walaupon banyak yang perlu diperbaiki, takpe :) Jat belajar sesuatu kan. Mana mungkin kita terus pandai kalau tak lalui peringkat demi peringkat.

So kelas kalini, Jat dan rakan kongsi yg setia bersama dari dulu iaitu DSM Kak Siti Norizam. Dan yang paling best, ada tetamu istimewa datang jugak iaitu DDM Olyn dari Melaka yang turut bagi sokongan pada kami team utara ni, Ada juga beberapa tips dan cerita yang di kongsikan oleh ex-senior engineer ni, Olyn cerita kan macamana beliau boleh buat keputusan dari Senior Engineer yang gajinya masa tu RM8000 turn to fulltime mumpreneur dgn income 5 angka. Hebat!!

Dan slot terakhir mestilah dari CDM Utara iaitu CDM Yong. Kongsikan beberapa tips yg tiptop untuk semua rakan kongsi. Best nya bila hadir setiap kelas ni bukan apa, Jat dapat ilmu yg berbeza, ilmu-ilmu baru, tip-tips baru. Direct teru meresap dalam jiwa, gituwww!






Alhamdulillah, kami bertiga masih lagi bersama :)

Tak lama lagi our company buka new trip ke Gold Coast. Ada yang nak join? Ada yang teringin nak pergi ramai-ramai secara percuma? Jat boleh share ilmu macamana nak pergi free trip bersama-sama SHOM.




No comments:

Post a Comment