Wednesday, 8 February 2012

Berkelah di Sedim !

Assalamualaikum...
hai..lamanya x hupdate blog kan...
amek bersarang2 dah blog ni ha..
fuhhh fuhhhh....
haa...comey dah blog nih....abes semua sawang2 yang x bertauliah..

btw, aku nak kongsi dgn hampa, suasana n perasaan berkelah di Sedim...taw tak Sedim kat mana?
sapa tahu angkat tangan..mana?mana?x nampak pon..hehe !
Sedim terletak di kawasan Kulim, Kedah..
tempat reakreasi ni sgt cantik...
air sejuk je...
even aku baru 1st time sampai sini ( dalam hati takut2..huhu ), rasa tenang je..
asal weekend je confirm full..ada yang datang BBQ, bawa family lepak2, ada yg dtg buat aktiviti dgn cikgu2...

so baru2 ni aku n the geng, berpakat la nak buat BBQ kat Sedim..
so apa yang di rancang, menjadi la...
jom follow gambor di bawah... ^^



bye bye ^^

No comments:

Post a Comment