Saturday, 14 April 2012

FOC trip from our company~


Mesti weekend anda seronok bila dapat bercuti bersama keluarga, kawan2, suami, adik2, kakak2, abang2 kan..Sape yang tak suka melancong...Habaq mai kat cek..Memang rugi wooo..Bukan apa sebenarnya, cer hampa pikirkan la kan, kita ni bekerja seharian suntuk..Kadang2 xde masa nak rehatkan badan, waktu melepak dengan family pon jarang ada kan...

Anda rasa best tak bila kita pergi melancong but org yg supportkan segala tambang, penginapan, makan...Best kan..best kan..sapa yang taknak memang rugi la...Tapi mcamana nak dapatkan semua tu? Mesti ada yang tertanya2 kan..Mana ada dalam dunia ni FREE..yes ! u're right but kalo anda x usahakan anda tak kan dapat...Bayangkan lah, anda bekerja 10 tahun pon, anda boleh dapat ke FOC trip cmni??Belom tentu kan.... :)

Mudahya biz ni sebab just thru by FB n blog je...wah...teruja tak?teruja tak?seriously, saya memang TERUJA sangat sebab saya memang suka melancong n shopping !!! Tipu la kalo wanita yg xde perasaan cmni..hikhikhik~

So, saya nak tunjuk beberapa gambar from our leader yang sekarang tgh melancong ke Amsterdam...Oversea u !!


My Leader Hanis Haizi.. :)


My leader Shaliza Aziz.. :)



wow...bunga tulip....suka... ^____^


Mummy ieja n husband.. :)


shopping time... ^_^


shopping again... :)


seronok nye kannnnnnnnnnnnnn... ^_____^


Melompat lebih tinggi... dabedabedue~~


Romantik gitu... :)

Haaa..amacam?korang rasa seronok tak?rasa teruja tak?rasa mcam korang duduk dalam gambar tu tak?best kan...Pasni pakej ke Guanzhou n London...so tunggu apa lagi? Tak kan asyik nak terasa je tapi bila lagi nak merasa... Tepuk dada tanyalah selera... :)

Wassalam..

Saturday, 7 April 2012

Hai-O di TV3 | 6 April 2012



Don't judge by the rumors but judge by the performance..hehe!

Before jat join this bisnes serius rasa negatif je about Hai-O..Segala tanggapan bermain di fikiran...betul ke bisnes ni berjaya, betul ke bisnes ni camni, betul ke bisnes ni camtu..Ye lar, tu hanya anggapan berdasarkan cerita dan mulut orang...Betul la fitnah itu lebih bahaya daripada membunuh...

Kalau kita hanya dengar fitnah orang atau spekulasi je, rugi la..Kawan-kawan yang bijak ambil peluang, semakin hari semakin senang, semakin enjoy...coz they have freedom on time, money & life with this biznes... :)

For those, yang nak tahu macam mana ramai kawan2 dapat BIG INCOME + 5 stars overseas trip ( 3x setahun )  + luxury cars dari biznes ini, let's meet up & talk..Bile dah dengar & faham baru uols judge...

Have a great weekend.. ^_^





FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Friday, 6 April 2012

Sedekahkan Al-Fatihah kepada kedua ibu-bapamu


Salam pagi jumaat.. :)


Have a nice day !

Kepada lelaki-lelaki yang hensem n macho, jangan lupa solat Jumaat ye... :)

Tuesday, 3 April 2012

Dating~

Assalamualaikum and hye ! :)
Lama kan jat tak hupdate blog..So sorry, lately ni jat bz sket..Rasa macam tak terurus je..haha !
Cop cop ! even jat bz pon jat masih mampu makan, lepak2 dengan membe, usha mamat2 hensem g main futsal..hehehe!

Ok, untuk entry kali ni jat nak share dgn korang aktiviti jat untuk last week..Actually sabtu ritu, jat keje tapi memandangkan jat nak bagi sokongan padu kat team WE untuk tornement futsal, x jadik la nak p keje..haha! gile sewel kan..

Then after kitorang tgk futsal, kitorg lepak2 makan n borak2 kosong je...ye la, dah lama x join aktvti camni kan...so bila ada peluang, just gunakan je..lebih kurang 12 org jugak la...ramai kan..baru meriah !

Tempat yang di pilih atas persetujuan ramai, di sini...
|
|
|
V


De Pauh Garden - Perda, Penang


ABC. sedap kan.. >.<

Settle aktiviti untuk hari sabtu, meh nak stori aktiviti untuk aktiviti hari Ahad..Hari ahad hari plaing bz..yuhuu~
Memang pack oii...Pagi zass terus balik rumah tapi before tu g makan2 dulu dgn cik intan a.k.a kak yong..Pergi spa makcik membe a.k.a yong, amek barang untuk customer..Tengok jam pukul 1 petang..Alamak ! ada appointment dengan ex mmbe sekolah rendah dulu...aiyaaa...Start moto terus ke kedai membe...borak2 sket, minum2, then bagi barang...Sori beb, dapat lepak kejap je..next time kita ngedat lame ye..hehe!

Sampai umah around 3.00pm, kemas2 barang nak balik Kulim..Ada kenduri kahwen dol..Apa lagi..Pecut n memecut sesuka hati..hahah! Dan2 teringat zaman rempit.. :) Dah la pergi kenduri salah tempat..Aiyakk!
Malu kot...huhu...

Petang around 5.00pm, speed terus dgn besties fren a.k.a farah, pegi makan rojak tonggek..ramai orang dol..Seronok tgk gelagat org makan sambil tonggek2..hahaha! so kami just tapau je n makan kat RnR Bagan Ajam..Lepak tepi pantai sambil tengok gelagat org..Best lepak situ sebab angin sepoi2 bahasa yang x berapa nak paham bahasa la kan...Tengok org ngedat...BF xde..x ley nak ngedat mcm dorg.. T_T

Bila si kepala gila berjumpa dengan si kepala biul, so memang gempak la kan...Ada je cerita yang di bualkan..Sampai tak larat nak gelak..haha ! TQ la daling, temankan i lepak kat situ...next time kita g Penang sana ye...

Jom usha pic ngokngek kami.. hihi ! :)


Si gila-gila...wa sayang lu  ! 


love myself !