Sunday, 27 May 2012

Black Canyon | Jusco Bandar Perda


Assalamualaikum.

Entry kali ni nak share dengan korang pasal makanan... Wooo..Cerita bab makanan semua suka kan.. Tambah2 lagi makanan yang sedap2... Terliur beb.. So, jat nak cite pasal satu tempat ni makanan dia memang best.. Restaurant Black Canyon..

Ada sesiapa yang before ni tak pernah pergi? Korang try la pergi.. Memang best + superb + berbaloi... 


Disini la tempat dia... Nampak cool je..


Chicken Tomyam.. Memang superb! Rasa nya memang lain dari yang lain.. Korang perlu try baru taw kelazatannya... Yummy2 !


Apa benda ni..?? Nampak macam x menyelerakan and tak sedap.. Tapi bila makan.. Pergh..!! Sedap wehh.. Ada isi seafood, ayam and telur kat dalam tu... Telurnya sudah hancur.. Combination of chicken, chilli and prawns.. 


Sayur campur.. Not bad..


Berdua lebih baik ! :P


Orang kata " sayang awak ketat2.." ibarat camtue la... :)

2 comments:

  1. terliuq dah tgk gmbr ni hehe

    ReplyDelete
  2. da try makan kat sana?
    mmg best..sedap!!! :)

    ReplyDelete