Saturday, 1 September 2012

Aidilfitri 2012 | PART 1

Assalamualaikum readers... :)

Masih dalam mood raya? Rasanya masih belum terlewat untuk Jat sharing gambar2 raya...hehe !
Raya tahun ni Jat decide pakai tema kaler purple keladi.. Warna dia nampak soft and cantik tapi agak susah sket nak cari sebab tahun ni majoriti pakai purple... warna superb !

~ happy family~

Raya kali ni rasa macam tak cukup korum sebab kak ngah raya rumah mertua... Kiranya tahun pertama dia raya dengan title ister..hehe ! Tapi xpe.. Ada kami semua pon dah membahagiakan mak n abah.. 

~saya punya jantung hati, my inspiration, MAK ♥ ~

~adik kesayangan~

~perangai tak senonoh~

~adik bongsu..dah besar n makin hensem! ~

~ adik, along, mak jang, mak~

~beraya umah mak lang~

~pak jang, Jat, adik , abah~

~only me ♥~

Tahun ni raya Jat lebih bermakna daripada tahun2 sebelum ni.. Nak tahu sebab apa? Sebab dapat beli kasut n songkok dekat adik bongsu.. Dapat beli keperluan diri dengan duit sendiri, tahun ni dapat 4 pasang baju raya, 2 helai blouse, sepasang kasut dan beberapa helai tudung..Dapat bagi duit raya kat mak, abah, adik... Dapat buat jamuan open house, dapat bagi duit raya lebih pada sepupu2 dan kanak-kanak.. 

Before2 ni Jat tak berkesempatan nak buat semua tu sebab kekurangan bajet.. Ye la, dah la baru keje, gaji pon biasa2 ja.. Tapi sekarang rasa semakin bersyukur dengan rezeki yg di beri... Sebab dengan buat biz Premium Beautiful, bonus tiap2 bulan.. Sebelum puasa dapat bonus, bagi kat mak untuk buat persiapan puasa, sebelum raya dapat bonus, bagi kat mak untuk buat persiapan jamuan raya, lepas raya pon dapat bonus (10hb sept nih ), dapat la backup yg mana terlebih bajet ritu.. 10 Oktober dapat bonus, boleh buat persiapan untuk Raya Haji pulak... :))

Cukup la entry untuk raya pertama... Kita sambung next entry untuk raya kedua ye... Thanx korang sebab sudi baca... Love uols~ ahakkks !!

No comments:

Post a Comment