Monday, 3 September 2012

OPEN HOUSE RAYA 2012 | UTARA

Assalamualaikum dan selamat petang.. Alhamdulillah.. Raya pon dah makin hampir berakhir.. Tapi masih ramai lagi yang mengambil peluang untuk buat majlis rumah terbuka... Bagus2... Jangan lupa invite Jat ye.. hehehe ! Tahun ni punya suasana raya rasa lain sangat... Sebab dulu bila habis je raya pertama, lepak duduk rumah je.. Sebab dah xde kawan nak pergi beraya.. If ada pon, takde la majlis rumah terbuka.. Tapi tahun ni tak.. Banyak sangat jemputan.. Seronok! Yang mana jat boleh pergi, jat pergi la.. Yang mana tidak berkesempatan, Jat minta maaf.. I'syallah tahun depan jat pergi...

Okey, pertama jat nak sharing cerita, suasana n share gambar2 open house kat rumah jat yang berlangsung pada hari sabtu bersamaan 25 Ogos 2012 ( raya ke-7 ).. Memang tiap2 tahun rumah jat akan adakan majlis rumah terbuka.. Tapi selalunya pada hari raya kedua... Tapi tahun ni buat lewat sket di atas sebab-sebab tertentu.. And tahun ni jugak ramai yang datang.. Sanak saudara. kawan2 sekolah rendah, kawan2 sekolah menengah, kawan2 kerja, kawan2 bisnes dan jiran tetangga... :)

Menu utama pada hari majlis tersebut ialah soto (wajib), lontong, nasi impit, kuah kacang, ketupat, rendang ayam, rendang tok, mee, bihun, koey teaw, kek batik, agar-agar, kuih raya.. Alhamdulillah tetamu yang hadir lebih kurang 200 orang.. Walaupon penat tapi jat and family seronok sangat..

S.A.Y.A.N.G.N.E.S.S akhirnya dapat berkumpul semua... :)
Biz partner group UTARA
bersama leader
thanx to bakal CDM, kak ieja sbb dtg dari KL..
my officemate..

Thanx to all yang sudi hadir kat rumah.. Maaf tak sempat nak layan semua tetamu yang hadir.. Sebab tetamu datang bersambung-sambung...heheh.. Even jat n family letih tapi seronokkkk sgt... Andai ada yang kurang, jat wakil dari pihak family mintak maaf ye.. Tahun depan kita upgrade lagi..yeayyy !! ;)

Pada hari sabtu bersamaaan 1 September 2012, jat and rakan-rakan biz hadir ke majlis rumah terbuka salah seorang biz partner group utara, Fatin Zaini.. Alhamdulillah dapat kenal dengan family Fatin.. Sambil menjamu selera, sempat lagi jat share tips and ilmu pada partner how to generate more income, kami borak2 pasal trip sedut ilmu di kelas GLAM & menghadiri majlis anugerah SM/SSM... 

open house rumah biz partner, Fatin Zaini.
Jat datang dgn kakak... Dia lah driver n photographer kami..hehe!
Top Agent Premium Beautiful Group Utara !!!
Ada ciri-ciri jadi model Premium Beautiful? :P

Pada hari Ahad bersamaan 2 September 2012, Jat menghadiri satu majlis akikah anak kawan.. Kawan jat nama dia Faridah.. Dia ex sekolah menengah dlu.. Even kami dah lama tak berjumpa, tapi kami masih lagi berkomunikasi melalui laman sosial yg makin canggih kini iaitu FACEBOOK... So, mana-mana kawan yg kita dah lose contact, kita boleh jumpa balik.. Dunia sekarang adalah dunia canggih, dunia IT.. so sayang la if kita tak amek peluang tu kan.. Sama jugak macam biznes Premium Beautiful.. Jat amek keputusan yang mudah dan tepat, buat biz online just thru FB n Blog.. mudah kan.. :)

Ok back to title tadi, 2x jugak la sesat sebab cari rumah dia.. Ye la, cari rumah orang-orang kaya ni memang susah sikit.. Siap ada secutiry guard.. So, cnfirm la kawasan rumah dia sangat2 safety kan.. Jat impikan nak beli rumah untuk family.. I'syallah one day.. :)

Hot mummy.. semakin cantik... :)
Ni baby dia.. Salman al-Farisi.. Baby boy.. Buaian dia cantik.. :)

Okey, setakat ni je stori jat.. Follow next entry ya.. Thankssss !!!

#first time makeup sendirian... Dulu kalau keluar rumah, pakai nak simple2 je... Tapi sekarang hidup kena upgrade.. Dari biasa-biasa ke luar biasa... Thanx PB !!

Ingat ye !! Jangan lupa beli PB dari kami....!!!

Love, 
Jat

No comments:

Post a Comment