Wednesday, 22 May 2013

Kelas Blogging + Celebrate Bitrhday Yong


Salam readers..
Apa perasaan uols kalau diberi kejutan sempena sambutan harijadi?
Confirm ada yang teruja, sebak, menangis, sayu dan jugak tentulah happy kan.. Ye la, orang buat surprise...
Bitrhday tahun lepas, Jat dah pernah dapat kejutan... Memang tak sangka & rasa sebak sangat2... Nak nangis pon ada... Siap ada orang datang bawa kek & nyanyikan lagu birthday... sweet gituwww... !! 
Adakah tahun ni masih dapat kejutan macam tu?? nantikan je la...haha!

Ok, sabtu lepas, Jat & partner berpeluang belajar blog secara percuma... Kelas blog ni bertujuan untuk membantu rakan-rakan untuk mengenal dunia IT dengan lebih mendalam.. Untuk memperkukuhkan lagi bisnes yang kami jalankan.. If before ni hanya lah 2 3 orang, now Alhamdulillah, semakin ramai... n hope lepas ni lebih ramai lagi... 

After kelas blogging, kami ada buat jamuan sikit bagi meraikan harijadi Yong... Ini jugak bertujuan bagi mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama islam... Majoriti dari kami tak kenal antara satu sama lain, but in this business we are family... Sangat best!

Cake Chocolate Indulgent from Secret Recipe..

Me & birthday girl yang banyak bantu Jat dalam bisnes.. 

Muda-muda dah pandai ambil peluang untuk membantu keluarga dan masa depan yang lebih cemerlang..


Meriah betul... Colourfull gituw... Jat mahukan kehidupan yang berwarna-warni seperti dalam gambar ini... ;)

Berminat untuk join our team?
Contact : 012-4219244/013-4116265 ( Jat )
Consultant Premium Beautiful Top Agent Utara


Saturday, 18 May 2013

Kelas Blogging di Sungai Petani | GLAM Utara

Hai uols...
Today Jat berpeluang belajar blog dengan leader, Yong & rakan-rakan kongsi yang lain dari Utara.. Yang bestnya kelas blog ni adalah secara PERCUMA.. what? Percuma? YES ! PERCUMA.. Can u imagine, kalau kita nak belajar buat emel di luar sana pon, kena daftar around RM100 untuk beberapa jam sahaja.. Tapi dalam GLAM, kita belajar emel, blog, instagram, google, hanyalah percuma..

Before ni Jat memang dah ada blog sendiri tapi ala-ala diari je, n belajar pon sendiri.. So tak semua ilmu yang Jat ada, just google je la.. Tapi harini banyak ilmu yang dapat n semua bab-bab baru... So dapat lah Jat  kongsikan ilmu ni pada rakan-rakan yang lain.. Buat sehabis baik!!


Anyone yang berminat nak belajar blog secara percuma, do contact me 012-4219244/013-4116265 ( fiza)


Thursday, 16 May 2013

Marrine Essence Bosy Wash & Syampoo


Assalamualaikum.

Fenomena Sabun Marrine Essence Beauty Bar memang sangat larisssss... Sehinggakan out of stock kat HQ.. Sabun yang dikenali sebagai 'sabun cerah ketiak' mendapat top 1.. Fuhhh fuhhh.. Patut lar ramai yang join doorship... 

Now, Sabun Marrine Essence dalam bentuk liquid dan juga syampu.. Kalau before ni dalam bentuk ketul kan, haa ni dah upgrade berbentuk liquid.. tapi still menggunakan bahan-bahan yang sama dengan sabun itu.. Ia berwajah baru dan mudah untuk di bawa ke mana saja.. Travel, kursus, balik kampung, honeymoon... 






Sebotol RM33 je sebotol.. Body wash ke syampu ke, harga sama .. RM33.. :)
nak? jom sms/whatsapp Jat cepat-cepat.. 012-4219244


Friday, 3 May 2013

7 Ciri Gadis Bibir Nipis Layak Jadi Isteri?



wuhaa! comelnya tengok gadis bibir nipis makan durian. haha. tertarik? tertawan? haha. oh tidak. tapi, ada 5 pesona bagi mereka yang bibir nipis. apakah pesona itu?
  1. mampu menguruskan diri sendiri dengan baik dan teratur.
  2. seorang yang berkeyakinan dan periang.
  3. manis dengan senyuman dan suka berbual.
  4. cerdik dan pintar berkomunikasi dan dibawa berunding.
  5. sopan dan beradab dalam tingkah.
  6. mencurah2 kasih sayang yang dimilikinya.
  7. penasihat dan pembimbing yang baik dalam memotivasi.
hew2. boleh dah jadi isteri. but kena plus2 ngan beriman dan solehah lah. kalo duk bibir nipis sahaja buat apa. adoi. tapi, kalau yang tak bibir nipis pun aku rasa boleh je ada ciri2 layak jadi isteri.

buat2 jejaka yang dah ada isteri bibir nipis, meh share ciri2 yang ada ketahui. kuang2. penambahan dan pembaik pulihan dalam pengalaman anda selaku suami dialukan.

bagi si gadis berbibir nipis, awas anda! pesona anda mungkin mampu membuat si jejaka mudah meruntun jiwa dan menyukai anda. hehe. jagalah tingkah yang sopan dan keseksian anda juga. 

*copy paste je..sharing is caring..wink2.. :)