Friday, 30 March 2012

Premium Beautiful tingkatkan kadar metabolisma

Uols percaya tak Premium Beautiful korset dapat meningkatkan kadar metabolisma tubuh kita? Premium Beautiful korset ada Far Infrared Red Rays (F.I.R) yang boleh menembusi kulit sehingga 3 inci kedalam badan. F.I.R boleh mengaktifkan sel, mengembangkan kapilari darah, melancarkan perjalanan darah dan membuang toksik yang terkumpul...


So many people yang nak kurus badan tapi susah sangat .... u know why? becoz kadar metabolisma tubuh diorang tu slow...makan berdiet macamana sekalipon, berat badan tetap naik, and susah sangat nak turunkan berat...Compared dengan orang kurus, yang makan banyak tapi tetap kurus, takde pon makin gemukss...sebab metabolisma orang kurus ni tinggi.....


Metabolisma ni senang cerita "kadar dimana tubuh menggunakan tenaga daripada makanan dan minuman yang kita ambil... "

Kalau kadar metabolisma normal maknanya jumlah tenaga yang kita guna sama dengan jumlah kalori yang kita makan/minum ...so, berat maintain...

Kalo kadar metabolisma rendah, penggunaan tenaga rendah dari jumlah kalori yang di ambil, so, lebihan tenaga disimpan sebagai lemak..makin gemuk lah orang tu...

Sebaliknya kalo kadar metabolisma tinggi, makan banyak mana pon tetap kurus sebab kalori cepat je habis...


Keperluan tenaga dalam "kalori" mengikut jantina, umur, dan gaya hidup yang berbeza

Masalahnya, populasi zaman sekarang ini ramai yang metabolisma rendah..yelah, selain makanan berlemak, zaman sekarang ramai orang kerja ofis, tak banyak keluar peluh, lagi gaya hidup tak aktif.....


uumm...macamana nak naikkan kadar metabolisma.. ??

1- Mestilah exercise, ni memang semua orang dah tahu kan.. so tak payah nak cerita panjang..
2- Elakkan diet yang terkandung 'refined sugar' atau gula sukrosa dari sirap jagung...


3- Banayakkan makan sayuran mentah....sebabnya sayur ini susah nak hadam, so lebih banyak tenaga di bakar nak hadam sayur ni...
4- Minuman berkafein macam teh hijau dan kopi boleh tingkatkan metabolisma...tapi elakkan minuman tin berkabonat walaupon ada kafein tapi banyak juga gulanya....



Kalau semua cara kat atas dah ikut, InsyaAllah boleh naikkan kadar metabolisma and lose weight...but you must be realistic..Jangan target nak kurus cepat2, takut cepat putus asa...

Selain itu, pakailah set Premium Beautiful Corset 8jam sehari...Memang berkesan untuk naikkan kadar metabolisma dan menguruskan badan.. Dan memang terbaik untuk body shaping and cutting yang cantik.. dah banyak testimoni pemakai korset yang berjaya kurangkan berat badan dan mengembalikan body shape yang seksi selepas memakai Premium Beautiful..


Selamat Mencuba !

 Call now for Free Consultation & Fitting : 

Fiza/Jat
013-4116265
feeza_funky@yahoo.com

Thursday, 29 March 2012

Kesan kanser payudara lebih awal

Jangan malu periksa payudara
WARTAWAN SINAR HARIAN
13 FEBRUARI 2012

Kangar - Wanita yang mempunyai tanda-tanda awal kanser payudara seharusnya mendapatkan rawatab di hospital dengan segera bagi mengelakkan keadaan menjadi lebih buruk. Seperti yang kita tahu, kanser payudara adalah senjata no 1 di Malaysia yang menjadi ketakutan pada kaum hawa.

Yang Dipertua (YDP) Cancer Support Group Perlis, Norizan Yaahya berkata, masalah utama pesakit kanser payudara ialah perasaan malu yang sehingga mereka mengabaikan keselamatan masing-masing.

Menurutnya, sejak tahun lalu sebanyak 87 pesakit kanser menerima breast prosthesis (  payudara palsu ) bagi mengembalikan keyakinan mereka menjalani kehidupan seperti insan normal yang lain..

" Seramai 16 penerima menerima breast prosthesis kali ini oleh Yayasan Kebajikan Negara yang disalurkan melalui Syarikat Amanita Services Sdn Bhd."

Norizan menggalakkan wanita yang menghidap kanser payudara menjadi ahli sukarela Cancer Support Group untuk bersama membantu pesakit baru yang menghidap penyakit itu.

Penerima yang ingin dikenali sebagai Mak Ngah, 64, berkata, dia gembira kerana menerima sumbangan itu dan secara tidak langsung memberinya semangat menjalani kehidupan seharian.

" Saya menghidapi kanser payudara sejak tiga tahun lalu sehingga menyebabkan payudara sebelah kiri terpaksa di potong."

" Pada mulanya saya mengesan ada satu ketulan di tepi payudara, kemudiannya mendapat rawatan di sebuah klinik, namun saya dimaklumkan ketulan itu hanyalah ketulan biasa. Selepas setahun saya berasa sakit di bahagian terbabit dan mendapatkan rawatan di HTF, " katanya.

Dia menasihati kepada semua wanita mendapatkan rawatan awal jika terasa ada ketulan di bahagian payudara bagi mencegah penyakit itu..

Untuk renungan bersama....


Kebanyakan wanita yang menghidap BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya di peringkat awal dan hanya sedar setelah barah tersebut sudah di peringkat kritikal.

Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupon pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.

Kajian mendapati, air susu ibu (manusia) yang disimpan dalam bekas yang ditutup selama beberapa hari akan menghasilkan ULAT HIDUP. Berbeza dengan susu sapi/lembu yang akan bertukar menjadi KEJU setelah disimpan beberapa hari.  ( ujikaji ini boleh anda lakukan sendiri di rumah ).



Sayangilah breast kita...............................


Untuk mendapatkan set PB, boleh contact saya di : -

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Tuesday, 27 March 2012

Kemana perginya lemak yang mencair?


IR didalam Premium Beautiful mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembus ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memcahkan/menguraikan lemak yang terkumpul sehingga ke bawah kulit..wow ! ajaibnya ! :O

Mengikut anggaran kira-kira

30% akan digunakan oleh hati untuk membekalkan tenaga
30% akan dibuang melalui buah pinggang sebagai air kencing
20% akan digunakan oleh otot & organ dalaman tubuh lain sebagai tenaga
20% akan digunakan ketika anda melakukan aktiviti ringan atau bekerja

Teknologi FIR ini sudah lama dipelopori di negara Jepun tetapi hanya mula di perkenalkan di Malaysia pada tahun 1998 melalui produk Premium Beautiful oleh syarikat terkemuka Malaysia Hai-O Marketing Malaysia.

Saturday, 24 March 2012

Tips penting Pemakaian Premium Beautiful~

Asslammualaikum semua...
moga ceria-ceria selalu di waktu hujung minggu...Moga hujung minggu kita dapat di isi dengan penuh manfaat...Jangan membuang masa begitu je kerana Masa Itu Emas...Ok, saya nak ucapkan tahniah kepada kawan-kawan yang telah mendapatkan fullset Premium Beautiful..Barang yang berkualiti mesti memerlukan pemakaian dan penjagaan yang rapi.. Jom baca di bawah ni, saya share kan tips untuk pemakaian PB dengan cara yang betul :-


1. Pakai secara konsisten 8 jam sehari.
- Untuk mendapatkan kesan yang baik, anda digalakkan memakai PB secara konsisten 8 jam setiap hari.. So untuk yang bekerja, anda boleh pakai pagi masa nak pergi keje, then balik keje, buka la...Simple kan...No more exercise, pill @ etc.. Dengan memakai PB secara konsisten dapat membantu anda dalam pembentukkan dan penurunan badan..Pada waktu malam @ masa nak tidur, boleh pakai waist nipper/bengkung untuk anda yang mengalami sakit belakang, kesukaran tidur..Caranya, hamparkan atas tilam, then tidur atas Waist nipper tu...tak percaya? cubalah...baru tahu... :)

2. Cara pengendalian di toilet
- Ketika anda mahu membuang air kecil/air besar, anda tidak perlu risau mcmana nak bukak PB, sebab anda akan di ajarkan cara paling senang dan mudah..

3. PB adalah pakaian dalam anda !
- Jangan tak tahu, bila anda memakai PB, anda tidak perlu pakai bra @ panty yang lain kerana PB adalah pengganti kepada pakaian dalam anda..Ini adalah kita akan mendapat direct contact F.I.R di dalam PB dengan kulit kita..

4. Ketika datang haid
- Di bolehkan memaka seluar dalam ketika datang haid untuk memudahkan memakai pad.

5. Healing Crisis / Krisis Penyembuhan
- Jangan terkejut sekiranya anda mengalami kegatalan, pening kepala, dan sakit belakang kerana ini hanya sementara. Krisis penyembuhan berlaku menandakan badan anda sedang mengeluarkan toksid melalui perpeluhan.. Sekiranya anda mengalami pening kepala, segeralah minum air.. Sekiranya mengalami kegatalan, segera mandi dan rendam PremiumBeautiful dengan air suam.. Anda perlu bersabar dan teruskan pemakaian. 

6. Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
- Disarankan untuk minum air yang banyak kerana FIR di dalam Premium Beautiful memerlukan air yang banyak untuk bertindak..

Selamat mencuba !

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Saturday, 17 March 2012

Pencarian Business Partner di seluruh Malaysia~

wink wink **
hai uols...nak buat side income tak? saya memang tengah mencari business partner dari seluruh latar belakang..tak kira la suri rumah sepenuh masa, cikgu, nurse, doktor, peguam, kerani, engineer, bank manager or technician sekali pon... kami cuma ingin membantu uols untuk lebih berkeyakinan & financial freedom disamping dpt meluangkan lebih masa dengan family...Ada dikalangan biz partner just buat partime je.. like me.. :)

Register ahli only rm50...tapi kalau nak dapatkan bonus pertama RM4500, sila call / sms or email pon boleh... :)

H/p : 013-4116265
Email : feeza_funky@yahoo.com

isi borang seperti di bawah ini.. :-


* Sharing is Caring, Caring is Loving.. *

Premium Beautiful : Edisi khas untuk wanita dalam berpantang

Premium Beautiful adalah bengkung moden dan amat menggalakkan dipakai oleh setiap wanita yang baru bersalin kerana ia membantu :

* Mengeluarkan ANGIN dalam badan 
* Mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung.
* Menarik dan merapatkan semula TULANG PINGGUL yang mengembang semasa proses bersalin
* Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
* Mengeluarkan darah nifas yang BEKU dan BERKETUL-KETUL dengan lancar
* Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa ( menggantikan PROSES TANGGAS ) dari rahim
* Menyokong ( menyengkak ) rahim dari jatuh
* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya ( menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron )
* Menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan ( stretch mark )
* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperti param, tapel, dan pilis
* Melancarkan proses pembuangan air besar  ( sembelit terjadi apabila makan jamu )
* Memperbanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
* Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar.
* Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
* Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
* Wanita bersali 'ceasarian' ( kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat dan sebagainya ) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawa perut.



FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265


Premium Beautiful - Kesan penggunaan jika tersalah dlm pemilihan pakaian dalam






" Bentuk badan merupakan hidup kedua kaum wanita.. Pakaian dalam wanita merupakan lapisan kulit yang kedua bagi kaum wanita.. "



Pemakaian pakaian dalam yang salah akan menyebabkan :-

Bahagian atas :

* Lengan menjadi besar
* Wujudnya lemak di sekitar dada dan bawah ketiak
* Lemak pada bahagian perut dan belakang badan
* Pinggang tidak terbentuk

Bahagian bawah :                                                      

* Pinggang menjadi besar
* Perut yang menonjol
* Pinggul yang kendur dan lari bentuk
* Paha menjadi besar


Jika anda pernah rasai zaman berpantang, pasti ibu / nenek / bidan tekan kan pengunaan bengkung kan.. Pasti anda tahu kenapa perlu berbengkung..? Cuba anda bayangkan kalo korset PB ( ala-ala bengkung moden ) tersarung di badan anda setiap hari..hasil pasti menakjubkan.. !!

Sayangilah bentuk badan anda agar selari dengan usia muda anda ! Jangan jadikan anak 5 sebagai alasan kenapa badan kita kendur.. Badan sihat, badan cantik, suami bertambah sayang ! :)

Sunday, 4 March 2012

5 punca mata anda cepat letih


" keunggulan cinta dari sinar mata..."

Mungkin sebelum ni kita sendiri tak sedar apakah punca yang menyebabkan mata cepat berasa letih termasuklah aku..hehe.. Jom usha sebab and punca :-

-Terlalu fokus - Apabila kita melakukan sesuatu seperti membaca, memandu atau melihat paparan skrin komputer, otot mata kita sebenarnya akan bekerja dengan lebih keras.. Ini akan menyebabkan mata kita cepat rasa letih n mengantuk.. So rehatkan mata kita sebentar seperti melihat tumbuhan hijau sebelum menyambung kembali tugasan... Pasni make sure ataih meja, dalam bilik, ada pokok hijau... :) 

-Masalah mata - Mata cepat berasa letih berkemungkinan jugak disebabkan masalah mata kita sendiri yang mempunyai masalah.. Mata yang mempunyai masalah kebiasaannya perlu bekerja lebih kuat daripada kebiasaan.. Jika masalah ini berlarutan, anda dinasihatkan supaya berjumpa dengan pakar..

-Sistem pencahayaan yang tidak baik - sistem pencahayaan yang terlalu banyak atau terlalu sedikit akan menyebabkan otot sphincter dan dilatory untuk bekerja secara berlebihan akan menyebabkan mata kita berasa cepat letih..

-Bekerja lebih masa - aiyaakk !! macam kena kat aku je..hehehe..Ramai yang beranggapan bahawa cara terbaik merehatkan mata ialah dengan menonton tv, membuka akaun fb, melayari internet, bermain telefon bimbit atau sebagainya... Tapi sebenarnya hanya akan menyebabkan mata kita untuk bekerja lebih masa..

-Jarang berkelip - Tahukah anda bahawa seseorang yang kurang kadar kelipan matanya akan menyebabkan mata mereka kekeringan.. Disebabkan faktor ini, anda dinasihatkan untuk tidak terlalu fokus melakukan sesuatu tugasan secara berterusan... Rehatkan mata sebentar pada setiap jam ketika kita melakukan kerja..

So, dah tahu kan apa punca mata kita cepat merasa letih... Untuk mengatasi masalah ini, anda mungkin boleh cuba untuk amalkan minum Innershine Berry Essence yang terdapat di farmasi, Guardian @ Watson.. Untuk rawatan tradisional and lebih jimat, ambil timun @ uncang teh, letakkan dalam peti ais, bg sejuk, then sebelum nak tido, letakkan di atas mata...fuuhhh~ best wa cakap lu..rasa sejuk..then relaxkan minda...Selamat mencuba... :)



   


>.<

Saturday, 3 March 2012

Premium Beautiful vs Bengkung Tradisional

Uols boleh nampak tak perbezaan mcamana rupa Premium Beautiful dengan Bengkung Tradisional ni haaa?

  

Bagi ibu-ibu yang lepas bersalin digalakkan memakai bengkung . Ia telah menjadi amalan sejak zaman turun-temurun lagi. Akan tetapi, ramai yang mengenai kesukaran memakai bengkung tradisional ni.. Oleh itu, alangkah baiknya, jika ada sejenis bengkung yang dapat mengatasi rungutan mereka? Di bawah ini dibandingkan rungutan para pengguna bengkung tradisional dan bagaimana set korset Premium Beautiful dapat membantu :

Rungutan 1 : Tidak selesa kepada si pemakai

Ramai yang memakai bengkung tradisional mengadu terpaksa melalui tempoh masa yang memeritkan. Biasanya bengkung tradisional di perbuat daripada material yang kasar. Pergerakan seseorang itu jugak terbatas kerana material bengkung tradisional tidak boleh ' strecth'  atau di istilahkan 'berjalan seperti robot.'

Premium Beautiful - Boleh ditarik ke serata arah

Material korset Premium Beautiful diperbuat daripada material yang boleh di tarik ke serata arah.  Ini membenarkan korset mengikut bentuk tubuh pemakai semasa bergerak.

Rungutan 2 : Mengambil masa untuk memakainya.

Kaedah memakai bengkung tradisional memerlukan lilitan yang khusus dan ia mengambil masa !

Premium Beautiful - Sarung, klip, siap !

Pemakaian korset Premium Beautiful ini sangat mudah. Korset di bahagikan kepada 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Pemakai hanya menyarungkan Long Bra dan Long Girdle, kemudian akhir sekali Waist Nipper... Ada jugak customer yang memakai Long Girdle akhir sekali untuk memudahkan bila nak membuang air kecil/besar.

Rungutan 3 : Kurang ' hygienic'

Biasanya bagi pemakai bengkung tradisional tidak boleh menanggalkan bengkung dalam tempoh masa tertentu..Oleh kerana pemakaiannya, selalu mengambil masa pemakai tidak membukanya apabila ke bilik air !
Adakah ini menggalakkan kebersihan??


Premium Beautiful - Memudahkan pemakai menanggalkan korset.

Disebabkan mudah memakai dan membuka korset ini, pemakai tidak perlu berterusan memakai, termasuklah ke tandas.. :)

So, anda yang tentukan samada nak terus amalkan pemakaian bengkung tradisional @ Premium Beautiful.. 
Sayangilah diri kerana diri begitu berharga... >.<

Susah kan kita nak melupakan orang....?

Assalamualaikum...

Entri aku kali ni dapat tengah dengar lagu Someone Like You by Adele..memang best lagu dia..menusuk kalbu ok...suara dia pon mantop abes...Semua orang mesti n confirm ada someone yang nak dilupakan tapi susah sgt..betul x? yah nak menipu kalau xdak...aci kerat jari lah..hehehe...Selalunya benda ni jadi bila kita nak lupakan ex gf/bf, first love, atau love at first sight...

Secara peribadinya, aku pernah la hardship nak lupakan ex aku tapi susah..padahal ex aku tu dah ada pengganti pon (mayb la kot..)..so now, i already tired to be faced all this...Hanya ALLAH saja yang tahu betapa sakitnya hati, luluhnya hati, pedihnya hati, sensaranya hati, sayunya hati, sedihnya hati and ape2 je la yang berkaitan dengan hati..tapi kenapa hati ek?kenapa tak mata?kenapa tak hidung?kenapa tak telinga? sebab hati adalah satu tempat rahsia yang takde sapa pon tahu apa yg tersirat n tersurat... :)

So, makin lama aku makin dapat terima hakikat bahawasanya biarlah kita hidup bersendirian tanpa dia disisi...mungkin ada hikmah disebaliknya...yes ! n aku dapat rasai sekarang...Thanks ALLAH.. :)

Then, aku dapat satu inspirasi dan cara untuk melupakan seseorang, so here i'm wanna sharing tips with u :-

1) REDHA
- yup ! redha dengan ketentuan ILAHI yg mungkin korang takde jodoh dengan sidia..Terima lah dengan hati yang terbuka walaupun ia sangat2 menyakitkan...aku dah rasa...korang kena ingat, setiap yang berlaku ada hikmahnya...mungkin dalam perhubungan korang ada kesilapan yg tidak kita ketahui...dan tak mustahil jugak, dia bukan jodoh kita... :)



2) TABAH
- korang kena kuat hati, cekalkan hati..sebab kenangan itu tak dapat kita lupakan...betul tak?samada ia manis atau pahit..Bila bersendirian, fikiran kita akan teringatkan sidia...So, perbanyakkanlah berzikir, membaca Al-Quran, bersolat 5 waktu, bersedekah, melakukan aktiviti-aktiviti bersama teman baik seperti menonton wayang, main bowling, jogging, berkelah...

3) BUAT TAK TAHU
- Accept the fact yang korang tak kapel lagi dengan dia @ korang dah xde hubungan istimewa dengan dia..Korang dah tidak ditakdirkan dengan dia lagi.. Aku selalu je lari dengan dia bila setiap kali bertembung...Kononnya x nak sedih2 bila ternampak kan..Memang la, sakit kot kalau korang nak lupakan padahal setiap hari bertembung...So, aku buat tak tahu je...Tapi benda tu lagi membuatkan aku susah n sakit hati... Macam nak tahu je apa dia buat, da mkn belum, sihat ke tak.. So aku decide ta face it like a woman.. Kalauu asyik lari n asyik benci orang yang korang nak lupakan tu, lagi lagi lah tak boleh lupa.. Cara paling bagus ialah face the fact and moving on.. :)



4) HARGAI
- Appreciate apa yang korang ade sekarang such as a friends and family.. Let bygone be bygone.. Daripada bersedih and cuba nak dapatkan balik ex, better korang live your life to the fullest.. Trust me, bila kita betul2 happy akan ada orang yang akan tolong kita untuk lupakan kenangan silam itu... :)

Entri ni nampak jiwang or sensitif sket tapi aku nak share jugak... >.<

Thursday, 1 March 2012

Nurich Lacto-Lite


Apa itu Nurich Lacto-Lite?

Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain.. Inulin adalah prebiotik.. Ia membantu menambahkan bifidokbateria dalam usus dan membantu memastikan usus dalam keadaan baik..



Ramuan Lacto-Lite

Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila, dan silikon dioksida dan kondisionaer makanan (agen antipergerakan ) yang dibenarkan..


Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?

Campur 1 bungkus Lacto-Lite ke dalam 200ml air, kacau dan terus minum.. Elakkan penggunaan air panas..Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara.. Penggunaan Lacto-Lite ni untuk proses detoxification..so, it's really important for us to drink lots and lots of plain water.. :)


Harga Lacto-Lite

Ada 25 sachet dalam satu kotak..Satu kotak hanya rm158.00.. Beli 3 kotak FREE shacker.. :)


Halal ke tak? macam was-was je nak minum..

Dear, takkan saya nak jual produk haram kot.. Memang terang-terang produk ni HALAL..so jangan risau yer.. :)


Lacto-Lite ni sesuai untuk siapa yer? 

Sesuai untuk semua jenis kaum di dunia ini yang bernama manusia.. Dewasa, warga tua, kanak-kanak, remaja..semua boleh..hehee..so if nak try, beli sekotak, share la dengan kawan-kawan ke , family ke...Lacto-Lite ni sgt sesuai untuk sesiapa yanga der masalah susah sangat nak buang air besar. Means, kalau buang pon, macam tak lawas, and tak puas.. Lacto-Lite ni memang sesuai untuk breatsfeeding mothers, sebab ramuannya  takkan sesekali mengurangkan susu badan.. Yes, a few of my customers have tried dan takde effect kat susu badan..

Lacto-Lite nie akan membersihkan usus kita, so after minum nie, akan kerap membuang air besar, tapi xde lar smpai sakit perut.. Lepas tu, badan akan rasa lebih ringan.. :) Kalau pengambilan Lacto-Lite diambil secara konsisten, not only usus kite bersih, tapi kulit muka pon jadi gebus dan mulus sebab toksin dah takde dalam badan kiter.. :)


Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?

*  menyingkirkan toksin dalam badan..
* menggalakkan metabolisma
* mengurangkan beban badan
* menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* membantu dalam penghadaman
* membantu melegakan sembelit
* membantu sintensis vitamin
* sangat sesuai untuk buasir


Percaya atau tidak, our leader yang terulung, CDM Kak Ana berjaya mengurangkan berat badan from 98kg hingga 55kg dengan minum Lacto-Lite dan memakai Premium Beautiful secara konsisten.. So, Lacto-Lite ni sangat sesuai for those yang ada weight issue and memang akan melengkapkan Premium Beautiful dengan lebih sempurna.. :)

Jangan takut untuk minum Lacto-Lite ni yer  sebab Lacto-Lite langsung tak mengandungi herba atau kimia yang bersifat Laksatif (julap). So, takkan buat kiter sakit perut atau cirit-birit.. :)

So, tunggu apa lagi uols? Sesiapa yang berbadan besar, gempal, weight issue is bukan issue lagi.. This is your chance nak tampil cantik dan sihat dengan lebih berkeyakinan... :)