Tuesday, 31 January 2012

yeay~~ole2 from Hong Kong !

wehuu...
suka suka suka .... >.<
tersenyum2 panda aku..berketul2 dah pipi aku ni naik..dah macam kuih pau...
kenapa?kenapa hepy sangat nih..
sebab eden dapat ole-ole dari my besties fren...from Hong Kong oke !
really appreciate~~

thanx dear kasik orang adiah tu..orang suka sangat..ia comel seperti kamu...
ingat jugak dia kat orang kan...orang suka la tengok gambor2 dia...cantik2...best  je !
dalam hati berkata2 " bila la aku dapat p camni kan.." sapa yg x teringin nak p obersea...cer cite...cer cite...
semua orang teringin...just belom sampai masa n rezeki orang lagi dapat pegi kan...
mayb time honeymoon nanti ke..kehkehkeh...
sapo la nak bawa eden ni haaa....xkire xkire..nak jugak ! nak jugak ! sambil hentak2 kaki kan..sekali kena lempang, hamek kau ! bengong setaun...luruh semua gigi...hahaha~ ** kan da merepek bagai**

meh sini usha2 hadiah aku...
jeng jeng jeng..


cantik kan...simple je but nice...beg kami sama..dia kaler coklat gelap... ^_^


inilah beliau yang kasik saya adiah tu...

sampai sini saja ye..mata saya dah mengantok..esok mau kije..bye2..
nunyte semua...jangan lupa basuh kaki sebelom tido and baca doa ye... ^_^


Apa itu Maharani?

Pil Maharani yang sememangnya terbukti sejak azali... memang terlaris n terhangat di pasaran.. cuma kita je yang x tahu..sebab apa x tahu?sebab xdak org nak promotekan..betul x?
kenapa Pil Maharani ni bagus? Apa kebaikannya? Apa keistimewaannya? Jom saya sharekan dengan anda semua...


Apa itu Herba Maharani?


Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.


Di mana asalnya tercipta herba ini?

- Berasal dari Dinasti Tang. Terkenal semasa Dinasti Ming sebagai ilmu dan rahsia kecantikan awet muda dan kesihatan lebih 3000 tahun dahulu. Herba Maharani ketika itu hanya diproses untuk keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda dan kesihatan.

Asal-usul nama herba?

- Ia dinamakan Herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, yang mana antara Maharani yang mengamalkan herba ini. Maharani Te Zhi memang sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan. Pada zaman pemerintahan Dinasti Ming, Maharaja ketika itu dikatakan mempunyai 9999 maharani dan gundik dan Maharani Te Zhi yang paling disayangi Maharaja. Maharani Te Zhi mempunyai kulit yang licin dan seperti lilin. Maharani juga melahirkan anak lelaki sebagai waris takhta.


Apakah ramuan hebat yang terkandung dalam herba ini?

- Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama. Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang. Tong Ren Tang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada Maharaja semasa Dinasti Qing. Tong Ren Tang, Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai produk terkenal di China pada tahun 1994. Diiktiraf sebagai spesis Ubat Herba yang terpelihara pada tahun 1998.



Mendapat pengikitrafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)


Apa kehebatan Herba Maharani ni?

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.





Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku?

Gejala ~ Punca ~ Penyelesaian :

1. Pening kepala, pipi, badan dan telinga rasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit.
• Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi @ rendah.
* Teruskan seperti biasa. Banyakkan minum air beralkali.

2. Mengantuk, letih, tekak kering, dahaga.
• Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
* Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air
beralkali.

3. Tidak mahu tidur.
• Kekurangan kalsium.
* Makan pagi sahaja dan kurangkan dos. (10 biji setiap pagi). Banyakkan minum
air beralkali.

4. Sakit pinggang dan lemah bahagian badan.
• Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid.
* Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali.

5. Kerap buang air besar/berdarah.
• Usus besar dan sistem penghadaman lemah/kuran gberfungsi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

6. Panas dan berpeluh-peluh.
• Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid dan toksid agak tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

7. Kerap kencing.
• Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah. Asid tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

8. Terasa sengal-sengal badan.
• Masalah sistem saraf. Hormon tidak seimbang.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

9. Kitaran haid berubah (lewat @ banyak)
• Hormon tidak seimbang. Kelemahan sistem ovari.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

10. Batuk keluar darah.
• Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

11. Keluar jerawat.
• Darah kotor, Banyak toksid dan asid.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

Mengapa ada tindakbalas?

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
• Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
• Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
• Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.

Apa yang kita perlukan…BERSABAR…ia hanyalah sementara..Tidak semua wanita yang mengamalkan herba maharani mempunyai tindakbalas yang sama. Ianya bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang.





Harga ~ RM65.00 / kotak
(1 kotak ada 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji)




Cara Pengambilan :
Disyorkan – (1/2 bola)-setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid)

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :

1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian :
Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.

Harap maklumat di atas membantu anda.

Sila hubungi saya untuk membuat order


FB : Nor hafizah 
Emel : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265/012-4219244


Saturday, 28 January 2012

Kesan Waist Nipper ke Atas Tulang Belakang Wanita


* Menegakkan tulang belakang anda
* Membetulkan posture anda
* Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul
* Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model
* Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa
* Tanpa rasa kesakitan sedikit pun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.


Jadi, sebagai seorang wanita tak nak ke jaga kesihatan & kecantikan diri kita?Tak nak ke mencegah kanser sebelum sakit?haa haruss lah kan kita jaga semua tuu.tak jaga rugi tau..stakat ni jat da kurang sakit belakang sejak pakai PB..alhamdulillah bagus sangat..sakit kaki pon bila da balut kaki guna waist nipper rasa kurang terseliuh..bagus kan??

So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!


FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Kenapa semua wanita perlu pakai Premium Beautiful?

Assalammualaikum semua...
harini jat nak share dengan korang kenapa semua wanita PERLU pakai Premium Beautiful?
apa kepentingannya?apa kebaikannya? ye la kan...produk bagus, mestilah kita share sama2...x gitu?
so seperti yang kita sedia maklum, Premium Beautiful nih ada F.I.R.
F.I.R? apa itu F.I.R ..F.I.R ni ialah Far Infrared Ray..apa kesan dia kat badan kita? jom baca...saya ceritakan ...

Kesan F.I.R ke atas Rahim dan Vagina Setiap Wanita :-


* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
* Membantu merawat masala-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina meresangkan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi  ( bladder )
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita paling istimewa kepada suami.




Kesan F.I.R ke atas Payudara Wanita :-




* Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
* Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
* Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
* Mencerahkan warna puting payudara
* Menegangkan payudara
* Membetulkan postur payudara
* Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan



"Sebagai wanita dan remaja, hargailah sebelum terlambat..."


So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!


FB : Norhafizah ( Oh Bulan )

Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Waist Nipper ( masalah untuk sakit belakang ) l u try it, u feel it !



Sakit Belakang??? Nak tahu apa jawapannya?? 
Waist Nipper ( Bengkung ) Premium Beautiful ni la jawapannya.....

So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!


FB : Norhafizah ( Oh Bulan )

Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Senang ke nak jual Premium Beautiful?sangat mudah yer kawan-kawan...

assalammualaikum n selamat pagi uolss..
apa plan korang arini?semua cuti kan..ye la Chinese New Year..
ada yang dapat cuti 3 hari ada yang 4 hari...
tapi saya seminggu..hekhekhek...jangan jeles ye... :p
sejak2 saya join bisnes nih kan, slalu hupdate kat FB n blog, ada je orang tnya senang ke nak jual Premium Beautiful nih? Alhamdulillah..ia sgt mudah sebab kita hanya gunakan FB n blog...buat apa kita online 24hours tp xdak ape2 benefit...betul kan? n yang paling penting MASYUK !!!! 

**Apa yang menyebabkan Premium Beautiful ni senang nak jual?
  • Premium Beautiful ni sudah lama di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang dok complain this product ok ke tak..
  • Premium Beautiful ni SUPERBRAND produk, sudah tentulah orang tak syak nak beli lagi..
  • Premium Beautiful is lifetime warranty product. So beli mahal-mahal pun, rasa memang berbaloi sebab kainnya tahan seumur hidup. Walaupon rosak seperti cangkuk tercabut ke, terkoyak ke, boleh repair at NO COST, FREE of charge..
  • Kebanyakan customer yang approach jat for Premium Beautiful takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous/dikenali ramai. tu jat tak perlu dah advertise lebih-lebih pasal Premium Beautiful ni...
  • We work as a team. bila dah habis stock sendiri, so jat akan bantu pulak rakan kongsi yang lain. sebab tu la group kami berkembang pesat ( ayat mcam angkat bakul sendiri..hehe ). coz we need new biz partner to support high demand of Premium Beautiful...

Kesimpulannya, memang senangggggggggg sangat bisnes ini. Walaupon produk mahal orang tetap nak beli dan kita tak perlu risau nak kata produk ni tak laku. Memang akan laku dan jangan tak percaya, ada yang boleh buat jualan sebanyak 50 set dalam masa sebulan tau !!

Cuba uolss lihat carian di google. Berapa orang yang cari info pasal Premium Beautiful? Tgk la. Permintaan yang begitu tinggi kan. Dalam masa 0.07 saat, lebih kurang 44, 400,000 hits untuk pencarian Premium Beautiful. 



So jom kita bertindak hari ini juga untuk masa depan yang lebih terjamin..
Call jat & book for your appoinment today !!

FB : NorHafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Premium Beautiful Corset : Macamana nak pakai ni?

Assalammualaikum u olss..

Siapa cakap nak pakai Premium Beautiful ni susah? susah kalau tak kena caranya.. Jom tengok cara-cara untuk pakai Premium Beautiful nih..

Langkah 1 : Long Girdle


(1) Lipatkan bahagian pinggang dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

** untuk memudahkan pakai Long Girdle ni, kaki kena bukak besar sket, ala2 kekuda gitu.. Pastu joget2 sket masa nak pakai.. Bunyi cam pelik pulak, bukan joget tapi goyangkan ikut badan kita..hehe..Mula2 memang rasa ketat sket especially kat tulang pinggul but in a few days uolss akan familiar and rasa senang sket nak pakai.**


Langkah 2 : Long Bra


(1) Tundukkan badan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payudara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra).
(2) Letakkan cangkuk di bahagian belakang.
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan ( masukkan ke dalam    cawan bra ).
(4) Laraskan tali bra supaya kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra.


** Kalau tangan tak sampai ke belakang & tak de sapa nak tolong cangkuk kan uolss, boleh la pakai kain batik or ape2 kain dulu.. berkemban.. then cangkuk kat depan dulu, pastu baru pusingkan bahagian cup ke depan.. Kalau tanpa kain, Long Bra tak boleh pusing sebab fabrik Long Bra melekat pada badan..**


Langkah 3 : Waist Nipper


(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tenga-tengah dada
(2) Letakkan kesemua cangkuk ( patut berada di tulang rusuk kiri badan )
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras dan cangkukkan ke depan
(5) Pastikan ianya selesa

** make sure bahagian tali2 yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita..**

Harap info ni dapat membantu uolss pakai PB dengan lebih mudah.. Sebarang pertanyaan boleh la rujuk saya di :

FB : Nor Hafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

Perubahan 360 dengan Premium Beautiful

Hi uolss,



Tak sabar nak buat entry ni .. hehe .. Kenape ek? Coz jat nak share bukti2 kejayaan dari rakan2 & leaders dalam biznes ni .. Coz ramai di luar sana yg masih ragu2 about biznes ni .. dulu jat pun mcm uolss gak .. risau sgt .. tp perasaan risau tu tak membawa ape2 manfaat .. 

Jom tgk bukti2 yang terdekat dgn jat ye .. ni juz sebahagian dr bukti2 .. Ramai sgt yang dah berjaya dalam biznes ni .. Jom follow sama2 dgn jat ..



1. Hanis Haizi
My team leader yg sgt berdedikasi .. umur baru 27 tahun tp monthly income 6 angka .. not only that!! dah bergelar jutawan .. impressive kan?


Before: Hanis juz seorg housewife with no income ..

 


 After :
3 years Hanis dalam biz ni :) & now sgt2 gorgeous!!
Income pun bykkkkk!!!


 2. Sha Khalid
Direct leader jat .. seorg engineer di IBM, ibu kepada 2 hero .. biarpun buat biznes secara part time, dlm tak sampai setahun mampu meraih income 20-30k sebulan ... Gaji full time 5k vs part time biznes 20k .. Yang mana byk?


Sebelum: Gaya agak naif ;p (sorry Sha) ..  busy ngan kerja opis



After:
Sangat bergaya (more confident) & dpt pakai kereta mewah juz after 6 bulan biz.. 
Sebelum biz Sha pakai Viva jer ..

3. Maisarah
One of leader in our group .. dulu pun engineer tp Mai ckp dgn anak 2 (mase tu) gaji terasa kecik jer nilainya .. Dari situ Mai decide utk baiki taraf hidup .. After few months Mai resign & tumpukan pd biznes .. Memang tak sia2 coz hidup Mai sgt berubah .. Income terbaru Mai RM80k sebln ...



Before .. masa ni masih 2 anak ..
Kehidupan biasa2 shj biarpun seorg engineer ..

After .. 
Bukan lama pun, juz 2 tahun dpt mengubah hidup kepada lebih selesa
Tengok la Mai, nampak lain kan? hehe
Ibu kpd 3 anak masih nampk sgt gojes!

4. Salha
Sama seperti Hanis, dr hanya seorg housewife, kini seorg bisnes woman berjaya .. masih muda, sebaya Hanis .. income pun 6 angka tau :)

 Before :
Nampak biasa2 jer .. 


After
Bukan je bergaya, malah lebih berkeyakinan ..
Bukan tu jer, yg plg best dpt menbantu ekonomi keluarga, epsc hubby ..
bertambah hubby syg kan coz wife pandai tlg ringankan beban hubby ..
Best kan? 


5. Kak Ieja
Masih baru dlm biznes ni .. masih byk yg perlu di capai .. dulu kak ieja hanya tgk org lain hidup bebas hutang & masa yg byk .. but now kak ieja dah berada di landasan itu .. klau dulu tgh bulan poket kering, but after buat biznes Alhamdulillah duit tak pernah putus .. Ni antara achievement yang kak ieja capai dgn bantuan leaders & rakan2 kongsi (click here for full story) .. Bersyukur sgt Allah temukan kak ieja dgn rezeki biznes ni ..



Before
Nak tempah baju raya pun kena kira bajet btul2 .. hehe .. takut bajet burst ..





After
Biarpun masih baru dlm biz .. 
tp rs happyyyy sgt coz dpt buat baju ngan designer faveret, Rizman Ruzaini ...
Yg plg best dpt belajar buat biz dgn millionaire muda, Hanis Haizi 
Thanks Allah for the rezeki


So uolsss, dah tgk kan bukti2 .. bukan lama pun utk kite capai impian or baiki kehidupan kiter, juz dlm 2 tahun ..

2 tahun tak lama tau, cube uolss list down ape perubahan yg uolss dah achieve for past 2 years?? 

So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265